Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas šiurpiausių motelių pasaulyje: jame yra daugybė klounų, o šalia – apleistos kapinės

Stepheno Kingo romanas „Tas“, serijinio žudiko Johno Wayne'o Gacy pomėgis klounams ir nesuskaičiuojama daugybė vaiduoklių namų, kuriuose dirba grėsmingai klykiantys klounai su aštriais dantimis – akivaizdu, kad klounai kelia siaubą. Jei kraujo ištroškusių klounų vaizdai neleidžia jums užmigti naktimis, tikriausiai geriau aplenkite Tonopoje, Nevadoje, esantį „Klounų motelį“, rašoma „Unusual Places“.
„Klounų motelis“, Tonopa, Nevada
„Klounų motelis“, Tonopa, Nevada / Vida Press nuotr.

Aštuntojo dešimtmečio viduryje „Klounų motelį“ įkūrė brolis ir sesuo, turėję gerų ketinimų. Leona ir Leroy‘us „Klounų motelį“ įkūrė norėdami parodyti savo mirusio tėvo gausią klounų suvenyrų kolekciją. Jie pripildė vestibiulį klounų figūrėlėmis, o kiekvieną kambarį papuošė klounų paveikslais ir kitais klounų aksesuarais.

Bėgant metams „Klounų motelis“ tapo toks populiarus, kad motelio klounų kolekcija išaugo nuo 150 iki daugiau nei 2000 klounų.

Čia yra mielų klounų, liūdnų klounų ir grėsmingų klounų, kurie atrodo taip, tarsi būtų iš jūsų košmarų. Viena iš populiariausių klounų figūrėlių – išties piktai atrodantis klounas sugedusiais dantimis, gyvenantis cirko narve.

Jei baisių klounų gausa jums nepakankamai baisi, „Klounų motelis“ įsikūręs šalia apleistų kalnakasių kapinių, vadinamų Senosiomis Tonopos kapinėmis. Senosiose Tonopos kapinėse ilsisi šimtai kalnakasių, žuvusių per nelaimingus atsitikimus, gaisrus ir paslaptingą marą, kuris taip ir nebuvo oficialiai nustatytas.

Vida Press nuotr. / „Klounų motelis“, Tonopa, Nevada
Vida Press nuotr. / „Klounų motelis“, Tonopa, Nevada

Vakaras Tonopos kaime esančiame „Klounų motelyje“ – geriausias būdas išgąsdinti save, jei keliaujate tarp Rino ir Las Vegaso. Juk tik nedaugelis dalykų kelia didesnį siaubą nei apsistojimas klounų paveikslais išpuoštame motelyje, iš kurio atsiveria vaizdas į kalnakasių kapines, pilnas surūdijusių, pūvančių antkapių.

Nuošalioje Tonopos dykumos vietoje tikrai pasijusite lyg siaubo filme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius