Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

XXI amžius pagal AB „Lietuvos geležinkeliai“: traukinio bilietai į Balstogę – tik kasoje

„Dabar tarsi ir XXI amžius, bet „Lietuvos geležinkeliai“, matyt, liko praeityje – įsigyti bilietų internetu į taip reklamuojamą maršrutą Kaunas-Balstogė neįmanoma“, – piktinosi keliautojai, susidūrę su sunkumais perkant bilietus.
Traukinys Kaunas–Balstogė
Traukinys Kaunas–Balstogė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Žinia apie tiesioginį traukinių maršrutą, sujungsiantį Lietuvą ir Lenkiją, pasirodė gegužės pradžioje. Jos laukę turistai ir keliautojai džiaugėsi, kad vos per penkias valandas iš Kauno traukiniu pasieks Balstogę. Pirmasis reisas numatytas ateinantį šeštadienį – birželio 18 d.

Skelbta, jog bilietų kaina bus 11 eurų. Tačiau euforiją, kuria dalinosi socialiniuose tinkluose, netrukus pakeitė nusivylimas – paaiškėjo, kad įsigyti bilietų internetu negalima.

„Kažkodėl vis dar negalima internetu nusipirkti bilietų į traukinį „Kaunas-Baltogė“. Būtų liūdna, jei dėl bilietų stygiaus maršrutas būtų panaikintas. Tiesa, keleiviai negali nusipirkti bilietų internetu tik į šitą traukinį“, – sakė 15min parašęs Livijus Grigaliūnas.

Susisiekus su bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ komunikacijos vadove Inga Čiuberkyte, ji patvirtino, kad šiuo metu internetu įsigyti neįmanoma bilietų ne tik į šį reisą, bet ir į kitus.

„Atnaujinama svetainė Traukiniobilietas.lt Norime padaryti ją patogesne vartotojams, naudojantiems mobiliuosius įrenginius. Tačiau technika yra technika – kartais ji neveikia. Manome, kad iki ketvirtadienio bilietais jau bus prekiaujama ir internetu. O kol kas juos įsigyti galima kasose bei pačiame traukinyje“, – teigė įmonės atstovė.

Pasak jos, žmonių susidomėjimas nauju maršrutu yra labai didelis.

„Sulaukiame įvairiausių klausimų – apie bilietų kainas, kelionės trukmę, sustojimus, prieš kiek laiko atvykti iki išvykimo ir panašiai. Pirmasis reisas sparčiai pildosi. Kadangi tai yra tarptautinis traukinys, kainos perkant kasoje ir internete bilietus nesiskirs“, – sakė I.Čiuberkytė.

Sutaupyti nepavyks ir iš karto perkant bilietus pirmyn-atgal: vieno maršruto kaina – 11 eurų. Pirmyn atgal kelionė kainuos 22 eurus. Kaina nesiskirs ir perkant bilietus traukinyje.

Artimiausias traukinys iš Kauno geležinkelio stoties į Balstogę pajudės birželio 18 d. 9 val. Balstogės stotį jis pasieks 13 val. Iš Balstogės traukinys išvyksta 15.19 val., o Kaune bus 21.35 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius