Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiemą Jungtinės Karalystės oro uostams gali kilti sunkumų

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ prognozuoja, jog ateinančią žiemą Jungtinės Karalystės (JK) oro uostų veikla gerokai strigs.
Skrydžiai
Skrydžiai / 123rf.com nuotr.

Pasak „Ryanair“, daugumos Europos šalių aviacijos sektoriai sparčiai atsigauna, tačiau JK aviacijos sektoriaus atsigavimas vyksta žymiai lėčiau dėl painių koronaviruso ribojimų, taikomų tarptautinėms kelionėms.

Teigiama, jog kalėdiniu laikotarpiu daugelyje Europos šalių skrydžių apimtys ir keleivių skaičius labai padidės, tačiau ne britiškuose oro uostuose, kur jau dabar stebimi dideli trikdžiai dėl sienų kontrolės po „Brexit“ problemų ir koronaviruso. Pavyzdžiui, didžiausiuose JK oro uostuose, tokiuose kaip Heathrow ir Gatwick, nuolat pranešama apie kelių valandų trukmės keleivių eiles.

Be to, JK vyriausybė nuolat kritikuojama dėl moksliškai nepagrįsto ir dažnai besikeičiančio kitų šalių priskyrimo koronaviruso grėsmių kategorijoms („žalioms“, „gintarinėms“ arba „raudonoms“ valstybėms), nuo kurių priklauso, ar reikės saviizoliuotis bei atlikti brangius koronaviruso testus grįžus į JK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius