Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1200 km žygio „Už švarią Lietuvą!“ dienoraštis: Mažeikiai

Įspūdžiais ir patyrimais dalinasi žygeivė Andželika Ciganskaitė, nuotraukos organizatorių ir žygeivių. Kalba neredaguota.
Žygis „Už švarią Lietuvą!“
1200 km žygio „Už švarią Lietuvą!“ dienoraštis: Lenkimai–Skuodas, 21,5 km / Organizatorių nuotr.

8 diena
Rugpjūčio 23 d.
Mažeikiai

„Man yra keista, kad tik prieš dvi dienas sužinojau, jog tokie žmonės atvyksta į miestą“ – šiais žodžiais prie pusryčių stalo pradėjome pokalbį apie komunikaciją ir politiką su Mažeikių vicemere Lina Rimkiene. Į savo žygį kviečiame prisijungti visus, nevengiame ir valdžios atstovų, nors kai kurie partneriai, sužinoję, jog bendraujame su politikais, skambina ir grasina trauktis. Kyla klausimas, kas svarbiau: remiamo projekto vertybės ar reklaminis logotipas šalia kurio stovi? „Negalime apsimesti, kad politikos Lietuvoje nėra. Viskas yra politika. Tos pačios šiukšliadėžės yra politika“, – taip rytmetinę diskusiją apibendrina L.Rimkienė.

Ką galime pasiekti, jei ignoruojame tuos, kurie leidžia įstatymus, o apsisukę į kitą pusę jau rėkiame, kokia valdžia bloga, kad ji nieko nedaro? Žinoma, būna visko. Šiandien dalyvavome žygio partnerio Europos komisijos atstovybės Lietuvoje organizuojamame renginyje, apie kurį niekas Mažeikiuose nežino. Susirenka komanda, o žmonės neateina. Ką mums veikti renginyje, kuris neįvyksta? Na, bent jau galėjome pailsėti, pasidžiaugti komandos nariais, atvažiavusiais palaikyti.

Iškėlėme Tautvydo vedamose dirbtuvėse pagamintus inkilėlius, kartu sutvarkėme vakar penkių žmonių surinktus 46 kg šiukšlių. Smagu pabūti tarp žmonių, kuriems kasdien telefonu pasakojame, ką patiriame. Tikiuosi, kad jie žino, kaip stipriai jų buvimą vertiname.

Lėkdami nuo vieno darbų sąrašo prie kito kartais pamirštame tai pasakyti, tačiau dažnai apie juos galvojame ir jei užrašytume kiekvieną dėkingumo mintį, greitai kiekvienam komandos nariui išleistume po knygą. Dėkojame Linai Rimkienei, sutikusiai ir pasirūpinusiai mūsų viešnage Mažeikiuose. Ačiū „Ventos“ progimnazijai už suteiktą nakvynę, o kebabinei Senamiestyje ir verslo centro kavinei už maitinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius