Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakeliui į Nidą – nemokamas safaris su briedžiais

Svečias šalis, ypač Afrikos, lankantys turistai nepraleidžia progos sudalyvauti safariuose, kuriuose turi galimybę važiuodami automobiliu išvysti natūralioje aplinkoje gyvenančius laukinius gyvūnus. Tačiau nemokamą safarį galima rasti ir Lietuvoje, pavyzdžiui, Nidoje, kur tiesiog prie kelio ganosi žiūrovų nesibaiminantys briedžiai.
15min.lt skaitytojo užfiksuoti briedžiai Nidoje
15min.lt skaitytojo užfiksuoti briedžiai Nidoje / Kęstučio Gocento nuotr.

„Tai buvo vasario 11 dieną, 9.45 val. Tarp 2 ir 3 įvažiavimo į Nidą pamatėme briedžius, kurie stovėjo ramūs ir abejingi. Mums filmuojant sustojo dar du automobiliai. Bet jie toliau nekreipė dėmesio į žiūrovus“, – pasakojo Kęstutis Gocentas, portalui atsiuntęs nuotraukų ir video. Jame matyti, kaip briedžiai laižo vandenį balose.

VIDEO: Briedžiai Nidoje

Pasak K.Gocento, briedžius jis matė ir 2014 metų liepą bei rugsėjį. „Pravažiavus dviračių taku Preilą jie stovėjo prie tako ir triauškė krūmus. Kai nulipau nuo dviračio, jie greit pabėgo. Rugsėjo 10 dieną taip pat briedžius mačiau įvažiuodamas į Preilą. Tačiau tada jie laikėsi atokiau: stovėjo ir abejingai kažką gromuliavo. Kaip kokios miško karvės...“, – įspūdžiais dalijosi portalo skaitytojas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Skaitytojas Karolis Nidoje išgelbėjo besimaudantį briedį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius