Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donato Montvydo vasara: „Pasitaikius progai stengiuosi ištrūkti į gamtą“

„Vasarą poilsiauti gamtoje – vienas mėgstamų mano užsiėmimų. Jei ne darbas ar reikalai mieste, pasitaikius kiekvienai progai stengiuosi ištrūkti ten, kur daugiau žalumos ir vandens telkinių. Gamtoje būti reikia: ji padeda pasisemti energijos ir ramybės“, – mintimis apie poilsį Lietuvos gamtoje dalijasi dainininkas Donatas Montvydas, visai neseniai atstovavęs Lietuvai „Eurovizijoje“ su daina „Love is Blind“ („Meilė yra akla“).
Donatas Montvydas gamtoje
Donatas Montvydas gamtoje / Asm. archyvo nuotr.

Daug koncertuojantis ir intensyviai repetuojantis atlikėjas vasarą poilsiui gamtoje visada atranda laiko. Jo nuomone, vasarojant Lietuvoje ištrūkti iš miesto į gamtą visai nesunku.

,,Kartais reikia visai nedaug tam, jog pajustum visą lietuviškos gamtos grožį ir energiją: nuvažiavus vos keliasdešimt kilometrų už Vilniaus viskas atrodo visai kitaip: daug žalumos, gražūs miškai ir apylinkės“, – pasakoja dainininkas.

Labiausiai laisvalaikį leisti Donatas mėgsta giminaičių sodyboje Trakuose, prie Galvės ežero. Nors atlikėją labiau traukia pasyvus poilsis, pasitaiko ir su gamta susijusių „iššūkių“: viena iš Donato tradicijų nuvykus į Trakuose esančią sodybą – įveikti nemažą atstumą plaukiant nuo kranto link ežere esančių salų, kuriose, kaip jis pats sako, labai gražu ir gera.

Nors atlikėjas džiaugiasi galėdamas leisti laiką su artimaisiais sodyboje ar prie kitų vandens telkinių, visgi ateityje tikisi išpildyti vieną savo vaikystės svajonių – turėti didelį nuosavą namą su didele krepšinio aikštele, batutu, baseinu ir medžiais, kur savaitgaliais atvažiuotų visi artimieji.

Šiuo metu vienas didžiausių dainininko vasaros planų – išleisti naują dainą „Norim dar“. Ją Donatas jau pristatė Juodkrantėje vykusioje šventėje „Bitėlandas“. Dar vienas dainininko planas vasarai – nufilmuoti šiai dainai vaizdo klipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius