Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Simonaitytės biblioteką vėl papuoš kalėdinės eglutės

Magiškas, užburiantis bei abejingų nepaliekantis Kalėdų eglučių kiemelis grįžta! Devintus metus iš eilės Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešoji biblioteka tradiciškai kvies klaipėdiečius bei miesto svečius į kalėdinių medelių įžiebimo šventę.
Kalėdos Klaipėdos I.Simonaitytės bibliotekoje
Kalėdos Klaipėdos I.Simonaitytės bibliotekoje / I.Simonaitytės bibliotekos nuotr.

Kiekvienais metais įvairios įstaigos, įmonės, organizacijos bei pavieniai asmenys kviečiami kurti eglutes ir jas eksponuoti bibliotekos kiemelyje. Kiekvienas pastatęs eglutę prisideda prie šventinės atmosferos kūrimo ir tvarumo. Biblioteka jau trečius metus iš eilės siekia, kad statomos eglutės būtų kuriamos kiek įmanoma daugiau iš perdirbtų medžiagų, panaudojant jau turimas žaliavas.

Šimtai sužibusių lempučių ant kalėdinių eglučių, puodelis karštos arbatos, gera kompanija ir Kalėdų senelis – artėjančių švenčių ženklai. Tad visus norinčius jaukiai praleisti žiemos vakarą ir pasigrožėti net 41-a originalia, savita, su meile kurta eglute, kviečiame atvykti gruodžio 6 d. 18 val. į Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešosios bibliotekos Saulės laikrodžio kiemelį.

Vakaro metu Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistai – Virginijus Pupšys ir Judita Butkytė – atliks numerius iš V. Ganelio miuziklo „Velnio nuotaka“. Taip pat šventės svečių lauks Simono Nekrošiaus tvarių instrumentų performansas/koncertas ir Edvino Špeto vizualizacijos „MOBIUS“ pristatymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius