Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš tolimųjų kraštų grįžęs Richardas Jonaitis kviečia į rudenėjantį Lietuvos pajūrį

Neseniai iš kelionės po Okeanijos salas grįžęs televizijos laidų ir renginių vedėjas Richardas Jonaitis kviečia visus aktyvaus laisvalaikio mėgėjus rugsėjo 21-ąją pasimatyti Lietuvos pajūryje, kur jau penktus metus iš eilės vyks masiškiausias ir populiariausias pėsčiųjų žygis Lietuvoje. 
Iš tolimųjų kraštų grįžęs Richardas Jonaitis kviečia į rudenėjantį Lietuvos pajūrį
Iš tolimųjų kraštų grįžęs Richardas Jonaitis kviečia į rudenėjantį Lietuvos pajūrį / Eimanto Žeimio nuotr.

Laukia atnaujinti maršrutai

Australiją, Fidžį, Naujają Zelandiją ir kitas šalis kartu su žmona Jovita aplankęs R.Jonaitis sako, kad kelionė nebuvo pasyviai ilsintis – pėsčiomis teko įveikti ne vieną dešimtį kilometrų.

„Aktyviai leisti laiką mes su žmona kviečiame visus ir tikimės pasimatyti jau kitą savaitgalį pėsčiųjų žygyje Kuršių nerijoje“, – sakė R.Jonaitis.

Žygeiviai taip pat kviečiami ištiesti pagalbos ranką sunkiai sergančiai Emilijai iš Šilutės.

Tiesa, savo pasirinktą atstumą pėsčiomis eis Richardo žmona Jovita, o pats R.Jonaitis žygeivius pasitiks su mikrofonu ir gera nuotaika.

Jau penktą kartą vyksiančio „TrenkTuro“ organizuojamo žygio „Coastline Trek’19:Klaipėda su Gjensidige֧“ dalyviai šiemet kviečiami keliauti po rudenėjančią Kuršių neriją ir taip po vasaros atsisveikinti su šėlstančia jūra pasirenkant vieną iš penkių atnaujintų maršrutų. Pagal savo fizinį aktyvumą bei žygiavimo patirtį siūloma rinktis 13, 25, 40, 60 arba 100 kilometrų trasas.

Penki kilometrai – už sergančią Emiliją

Žygeiviai taip pat kviečiami ištiesti pagalbos ranką sunkiai sergančiai Emilijai iš Šilutės.

„Tai, ko negali nueiti vienos kojos, tūkstančiai tikrai nueis – apie tai galvojant gimė mūsų bendradarbiavimas su „Mamų unija“.

Šis žygis bus kitoks, nes jame ypatingą reikšmę turės skaičius „penki“. Penki kilometrai ėjimo penkiose trasose už penktus metus einančią Emiliją.

Šeimos archyvo nuotr./Emilija
Šeimos archyvo nuotr./Emilija

Tokia simboliška paramos idėja bus įgyvendinama žygyje kartu su labdaros ir paramos fondu „Mamų unija“, besistengiančiu surinkti pinigus mergaitės gydymui Šveicarijoje“, – teigė žygio organizatoriai.

Mergaitei, nesulaukusiai nė ketverių, buvo diagnozuota retinoblastoma – piktybinis akies navikas, o gydymo Lietuvoje – nėra.

Savo palaikymą Emilijai žygeiviai kviečiami išreikšti aukodami 1, 2 arba 5 eurus registracijos į žygį metu.

Daugiau dėmesio padidintam fiziniam aktyvumui

Šiais metais žygis „Coastline Trek’19: Klaipėda su Gjensidige“ išsiskirs fizinio aktyvumo užsiėmimų galimybėmis. Starto ir finišo vietoje žygeiviai bus kviečiami susipažinti su akro joga bei charizmatišku Karoliu, kuris yra ne tik patyręs instruktorius, tačiau ir tikras Trenkturietis. Išbandyti save bus galima tiek trumpuose, tiek ilguose užsiėmimuose.

Renginyje dirbs ir „Eglės sanatorijos“ kinezeterapeutai, kurie ves apšilimo mankštas startuojantiems bei lauks finišavusiųjų ir padės jiems atlikti reikalingus raumenų tempimo pratimus.

Dalyviai, kaip ir ankstesniuose žygiuose, kviečiami eiti ne tik pavieniui, tačiau ir komandose bei varžytis dėl daugiausiai nueitų kilometrų.

Visuose maršrutuose įrengti poilsio ir pagalbos punktai. Juose bus galima pasipildyti vandens atsargas, pasivaišinti arbata, užkąsti, atsipūsti, o prireikus gauti būtinąją medicininę pagalbą. Dalyvius, kurie dėl vienų ar kitų priežasčių negalės baigti žygio, į finišo vietą parveš organizatoriai.

Registruojantis į žygį galima užsisakyti nemokamą „Gjensidige“ žygeivio draudimo paketą nuo nelaimingų atsitikimų, kas ypač aktualu einantiems ilgąsias distancijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius