Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

J.Laukaičiui nusibodo, kad užsieniečiai mažai ką žino apie Lietuvą – sukūrė įspūdingą klipą

Pastarosiomis dienomis bene sparčiausiai tarp lietuvių paskyrų socialiniuose tinkluose plintantis klipas – jauno keliautojo sukurtas siužetas apie Lietuvą. #SALTIBARSCIAI – su tokia grotažyme Jokūbas Laukaitis 10 minučių trukmės filmuke pasakoja užsieniečiams, ką reikėtų žinoti apie mūsų šalį.
what-is-lithuania-my-country-you-know-nothing-about
what-is-lithuania-my-country-you-know-nothing-about

Kiek kartų būdami užsienyje turėjote aiškinti naujiems pažįstamiems, kur yra Lietuva? Kuo ji ypatinga? Kuo galime didžiuotis? Su tuo nuolat susidurdavo ir 24-erių Jokūbas, pastaruosius penkerius metus keliaujantis po pasaulį.

Po begalės sumišusių užsieniečių žvilgsnių, kai jie išgirsta „Lithuania“, Jokūbui gimė mintis sukurti vaizdo klipą – kad visiems būtų aišku, kuo išskirtinė ir kokia graži yra Lietuva.

„Tad kai kitą kartą sutiksiu nepažįstamą keliautoją kur nors kalnuose Himalajuose, jis žinotų, kas yra Lietuva“, – filmuko pristatyme sako Jokūbas.

Per mažiau nei parą „Youtube“ platformoje klipą peržiūrėjo daugiau nei 72 tūkst. žmonių, o jo žinute „Facebook“ pasidalijo per 500 vartotojų, vienas po kito liejasi pagiriamieji žodžiai kūrėjams.

Filmuke trumpai pristatoma Lietuvos istorija, rodomos nuostabiausios mūsų šalies vietos, pasakojama apie lietuvių pomėgius ir maistą.

Patys pažiūrėkite ir įvertinkite vaizdo klipą:

VIDEO: What is LITHUANIA? (My Country You Know Nothing About)

Savą vaizdo klipą apie Lietuvą šią savaitę pristatė ir fotoalbumo „Neregėta Lietuva“ autorius Marius Jovaiša. Jį žiūrėkite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius