Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno mariose prigyja nauja tradicija – laivų paradas

Penktadienį Kauno mariose surengtas „Kauno laivų paradas“. Trečią kartą organizuojama šventė pritraukė būrį miestelėnų.
Temos: 2 Marios Kauno marios

Ryte apniukęs dangus Kaune nieko gero nežadėjo šventės dalyviams, tačiau nuo pietų danguje pasirodžiusi saulė padovanojo puikų orą ir renginio atmosferą žmonėms atvykusiems į „Kauno motorlaivių klubą“.

Trečią kartą rengiamoje šventėje apsilankiusius kauniečius linksmino grupė „16Hz“. Savo veiklą pristatė ir ginklus eksponavo Lietuvos kariuomenės atstovai. Renginyje vietos rado ir menininkai – galerija „Balta“ įrengė šiuolaikinio meno ekspoziciją „Juoda šviesa“.

Ankstesniais metais kritikuoti dėl šventės organizavimo „saviems“, šį syk organizatoriai pasirengė geriau. Didžioji dalis žmonių, atėjusių tiesiog pasižiūrėti laivų ar pasiklausyti koncerto gavo progą nemokamai sudalyvauti ir pačiame parade. Tiesa, dėl didelio norinčių kiekio visi netilpo, tačiau į paradą išplaukusiuose laivuose laisvų vietų nebuvo. Kapitonai kvietė visus. Laimėjo tie, kurie buvo drąsesni ir pirmieji pasinaudojo galimybe išplaukti į Kauno marias.

Apie 40 minučių trukęs pasiplaukiojimas mariomis tapo finaliniu šventės akcentu, kurį vainikavo į dangų pakilę fejerverkai.

VIDEO: Šventė Kauno mariose – laivų paradas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius