Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno regionas žada pakutenti visus penkis keliautojų pojūčius

Atostogauti vykstame į svečias šalis, dalijamės įspūdžiais iš kelionių, žavimės mums neįprastais gamtos vaizdais. Malonu prisiminti, o dar smagiau kasmet aplankyti vis kitą šalį. Tačiau nustebinti gali ir dar nematyta Lietuva – dauguma po vienos įspūdingos išvykos pasižada sau dažniau keliauti po gimtinę ir giliau pažinti savo kraštą. Būtent tokios misijos ėmėsi VšĮ Kauno regiono plėtros agentūra (KRPA), suorganizavusi jau du kelionių žaidimus, o šiemet kartu su savivaldybių turizmo informacijos centrais kviečianti į kelionių žaidimą „Pajusk Kauno regioną“.
„Prisiliesk“ – takas, skirtas pasivaikščioti basomis Jonavoje
„Prisiliesk“ – takas, skirtas pasivaikščioti basomis Jonavoje / VŠĮ Kauno regiono plėtros agentūra nuotr.

Žaidimas „Pamatyk, išgirsk, užuosk, paragauk, prisiliesk“

Šįkart turės atgyti penki pojūčiai: „Pamatyk, išgirsk, užuosk, paragauk, prisiliesk“. Tuo, ką geriausio gali pasiūlyti Kauno regionas, įsitikinsite keliaudami po Birštoną, Jonavos, Kaišiadorių, Kauno, Kėdainių, Prienų ir Raseinių rajonus.

© .Sauliaus Jankausko nuotr. /„Užuosk“ – Žąslių tradicinių amatų centras
© .Sauliaus Jankausko nuotr. /„Užuosk“ – Žąslių tradicinių amatų centras

Kad pradėtumėte žaisti, jums pirmiausia reikia pasiimti Kauno regiono pojūčių pasą, kurį rasite žaidime dalyvaujančių savivaldybių turizmo informacijos centruose. Pase, kaip tikrame dokumente, reikia įrašyti savo vardą ir pavardę ir aplankyti 5 objektus iš penkių pojūčių kategorijų.

Aplankytame objekte reikės užsidėti antspaudą (tai padarysite arba aplankę objektą, arba pasinaudoję toje vietoje teikiamomis paslaugomis). Pojūčius „susirinksite“ aplankę mažiausiai 3 skirtingas savivaldybes.

Sauliaus Jankausk © (info@saulele.lt) nuotr. /„Išgirsk“ – Padalių keltas Kaišiadoryse
Sauliaus Jankausk © (info@saulele.lt) nuotr. /„Išgirsk“ – Padalių keltas Kaišiadoryse

Apie kokią savivaldybę norite sužinoti išsamiau, ką jums siūlo žaidimas „Pajusk Kauno regioną“, rasite Kauno regiono plėtros agentūros puslapyje www.krda.lt ir Facebook grupėje Pajusk Kauno Regioną. Su draugais ar šeimos nariais, „įlindę“ į septynių savivaldybių siūlomų aplankyti objektų sąrašą, išsirinksite, ką uosite, ragausite, ką norėsite pamatyti, apie ką išgirsti, prie ko prisiliesti.

O kas tuomet? Surinkę penkis pojūčius, paso nuotraukas, kuriose matyti visi reikalingi antspaudai, siųskite adresu info@krda.lt. Užregistruotiems dalyviams bus atsiųstas registracijos patvirtinimas ir numeris, o Kauno regiono pojūčių pasą su antspaudais turėsite saugoti iki žaidimo pabaigos. Beje, žaidime gali dalyvauti tik vyresni nei 18 metų asmenys.

VŠĮ Kauno regiono plėtros agentūra nuotr. /„Paragauk“ – koldūnai Kėdainių „Raganėje“
VŠĮ Kauno regiono plėtros agentūra nuotr. /„Paragauk“ – koldūnai Kėdainių „Raganėje“

Vasara – pats dėkingiausias laikas keliauti, tad nedelskite: žaidimas jau vyksta, užsiregistruoti naujiems žaidėjams galima iki 2019 m. lapkričio 15 d. Žaidimo pagrindinis prizas – kelionė 4 asmenims į Kėdainius (su nakvyne viename iš viešbučių, vakariene bei ekskursija po Kėdainių senamiestį).

Prizo laimėtojai išaiškės burtų keliu baigiamajame žaidimo vakare lapkričio mėnesį. Nepatikėsite, kiek dar yra jūsų neatrastų Lietuvos kampelių - tad pamatykite, išgirskite, užuoskite, paragaukite ir prisilieskite prie Kauno regiono!

VŠĮ Kauno regiono plėtros agentūra nuotr. /„Pamatyk“ – Raudondvario ansamblis
VŠĮ Kauno regiono plėtros agentūra nuotr. /„Pamatyk“ – Raudondvario ansamblis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius