Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuršių nerijos nacionalinis parkas skelbia vasarą: buveinė pradeda veiklą Smiltynėje

Gegužės 25 dieną, šeštadienį, Kuršių nerijos nacionalinis parkas kviečia kartu pasitikti vasarą žaliojoje Klaipėdos miesto oazėje, Smiltynėje, kur yra įsikūręs šio parko lankytojų centras (Smiltynės g. 11).
Naglių rezervato pažintinis takas
Neringa (asociatyvinė nuotr.) / VSTT nuotr.

Vasaros sutiktuvių šventinę nuotaiką kurs studijos „GROCK“ jaunieji dainininkai, darnių ritmų paklausyti ir drauge pamuzikuoti afrikietiškais būgnais kvies ansamblis „ABRA“. Taip pat bus sudaryta reta proga pamatyti gyvų egzotinių drugių pasirodymą Drugelių namuose, sudalyvauti įvairiose linksmose atrakcijose „Šypsenų pakrantėje“, keliauti ekskursijoje su gidu nepažintais Smiltynės takais. Lygiagrečiai vyks smagios edukacinės veiklos vaikams ir ne tik.

Vasaros sezono atidarymo renginiai vyks nuo 15 iki 18 val., adresu: Smiltynės g. 11, – Senojoje perkėloje persikėlus į Kuršių neriją, ir paėjėjus 100 metrų Lietuvos jūrų muziejaus link.

Tądien visi renginiai lankytojams bus nemokami.

Džiugins iki rudens

Įvairios kūrybinės, edukacinės ir muzikinės veikos džiugins Smiltynės svečius iki pat rudens. Nuo gegužės pabaigos čia veiks drugelių vasaros namai, kuriuose apsigyvens keli šimtai drugių iš tolimųjų Pietų Amerikos, Afrikos ir Azijos žemynų džiunglių.

Šalia Lankytojų centro galėsite atsikvėpti nuo darbų ir rutinos, dalyvaudami muzikinėse interpretacijose ir užsiėmimuose su studija „Grock“. Paskutinį liepos savaitgalį, kaip ir kasmet, suskambės bardų muzika bei poezija „Skrydžio į naktį“ metu. Projekto „Šypsenų pakrantė“ veiklose bus galima pasisemti teigiamų emocijų bei pozityvių minčių.

Smiltynės lankytojų centras veiks iki rugsėjo 27 d., jame bus galima rasti informacijos apie įdomias vietas, gamtos paminklus, taip pat – turizmo paslaugas visame Kuršių nerijos nacionaliniame parke. Darbo laikas nuo 9 iki 18 val., nuo antradienio iki šeštadienio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius