Lankytojų pamėgtame Labirintų parke – dar daugiau naujovių

Nors prasideda paskutinis vasaros sezono mėnuo, Labirintų parkas savo lankytojams dovanoja dar vieną naują pramogą – Kanapių labirintą. Šis labirintas nėra sudėtingas, ir jį be didelių pastangų gali įveikti net mažiausieji parko lankytojai, todėl tiek mažų tiek didelių parko lankytojų laukia smagūs potyriai, pripildyti šio išskirtinio augalo grožio ir kvapo.
Labirintų parkas Anykščiuose
Labirintų parkas Anykščiuose / Organizatorių nuotr.

Tiems, kam dar neteko lankytis Labirintų parke, norime pasakyti, kad šis parkas yra vienintelis ir neturintis analogo nei Lietuvoje, nei kitose Baltijos šalyse. Čia lankytojai turi galimybę pasimėgauti tiek grynu oru ir gamtos ramybe, tiek įvairiausiomis pramogomis bei atrakcionais.

Parkas kiekvieną sezoną pasitinka pasipildęs naujomis ir unikaliomis pramogomis, kurios stebina ne tik Lietuvos gyventojus bet ir iš kaimyninių šalių atvykstančius svečius. Šio sezono pradžioje lankytojams buvo pristatytos naujos Labirintų parko pramogos – Vandens mūšio valtelės ir Juostelių labirintas. Šios pramogos iš karto tapo TOP pramogomis tarp visų Labirintų parko lankytojų!

Ir tai tik keletas iš daugybės čia Jūsų laukiančių pramogų! Penki skirtingo sudėtingumo Labirintai po atviru dangumi, Padangų nusileidimo trasa, šaudykla, vaikiška vairavimo mokyklėlė, mini zoologijos sodas, vaikų žaidimų aikštelė, pikniko zona, didieji šachmatai ir didžiosios šaškės, Pelėdos namas, Didžiausias Lietuvoje Gyvųjų skulptūrų (topiarų) parkas, galimybė pamaitinti tvenkinyje gyvenančiais spalvinguosius KOI karpius, batutai ir šokinėjimo pagalvė ir dar daugelis kitų pramogų!

Beje, įsigiję bilietą Labirintų parke galėsite pramogauti visa dieną ir mėgautis pramogomis neribotai. Ir dar ne viskas! Labirintų parką papuošė Gimtadienių palapinė.

Beje, šalia Labirintų parko pūpso namas pastatytas Aukštyn kojomis. Tikrai! Įėjus į jį sudaroma iliuzija, kad vaikštoma lubomis ir pasaulis apvirsta aukštyn kojomis tiesiogine šių žodžių prasme. Taip pat šalia įsikūręs 7D kinas, tad jei Apverstas namas sukėlė per mažai pojūčių, tuomet šis kinas bus būtent tai, ko Jums reikia.

Taigi, jei planuojate išvyką į Anykščius, būtinai aplankykite Labirintų parką ir išbandykite naujas pramogas, kurių nerasite niekur kitur – nei Anykščiuose, nei visoje Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius