Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linas Adomaitis: „Labiausiai vasarą mėgstu atostogauti Lietuvoje“

„Esu apkeliavęs nemažai užsienio šalių ir visgi vasarą poilsiauti Lietuvos gamtoje man patinka labiausia! Vasarą mūsų krašte labai gražu, todėl esu linkęs čia ir atostogauti, niekur toli nevykti. Turime ganėtinai trumpą šiltąjį sezoną, tad svarbiausia – tinkamai jį išnaudoti“, – paklaustas apie vasaros poilsio planus teigia muzikos atlikėjas ir prodiuseris Linas Adomaitis.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Linas Adomaitis

Vasarą Lietuvoje atostogaujantis dainininkas dažniausiai laiką leidžia savo sodyboje Suvalkijoje arba prie mėgstamo ežero Molėtų rajone.

„Kai tik turiu galimybę, stengiuosi nuvykti į sodybą, kurią kasmet vis plečiame, gražiname. Sodybą įsirengėme miškuose, šalia – upelis ir kiti vandens telkiniai, tad nėra geresnio poilsio nei švariame, gryname ore. O prieš tai, kokius šešerius metus iš eilės, visada tik ir vykdavau prie nedidelio ežero Molėtuose. Ten leisti laiką gera dėl to, jog ežeras mažai lankomas poilsiautojų. Visi važiuoja į tas vietas, kur įrengtos stovyklavietės, o štai čia man įdomiau – reikia patiems pasiruošti poilsiavimui, viską sustatyti. Mėgstu keliones, kurių metų galima pamatyti tikrą gamtą, dar nepaliestą turistų“, – pasakoja L.Adomaitis.

Paklaustas apie žygius po Lietuvos gamtą, L.Adomaitis prisimena jaunystę, kai dar su mokyklos draugais vykdavo į kelių dienų žygius su palapinėmis, kur pėsčiomis keliaudavo po Ignalinos miškus, o apsistoję virdavo sriubą iš ežero vandens bei valgydavo konservus, kurie kaip sako pats atlikėjas – tikrų turistų maistas!

Likusias vasaros savaites dainininkas planuoja aktyviai koncertuoti bei poilsiauti sodyboje, kur anot jo – visuomet atsiranda nenumatytų darbų ar kitos aktyvios veiklos.

Jei ir jūs vasaros neįsivaizduojate be turiningo laiko gamtoje, artėjantį savaitgalį praleiskite su gero laiko ambasadoriais, „U pajėgų“ komanda, kuri kviečia priešpaskutinį vasaros savaitgalį praleisti tose ežerų pakrantėse, kuriose jie lankysis. Žinoma, kartu atsiveš ir mobilią pirtį ant ratų, žaidimų, vandendaikčių ir gerą nuotaiką!

• Rugpjūčio 24 – 26 dienomis Kauno „Jachtklube“  vyksiančiame „Jammin 2012“ festivalyje ieškokite „U pajėgų“ pramogų – vandendaikčių, pirties, žaidimų, bei atsipūskite ant sėdmaišių!

• Pirties ir vandens pramogų taip pat galėsite rasti ir rugsėjo 2-ąją dieną prie Salotės ežero, kur vyks vasaros uždarymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius