Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naginga pora iš Vertimų sumąstė, kaip vaikus „ištraukti“ iš telefonų

„Gal irgi esate pastebėję – kai vyksta įvairūs baliai, vestuvės, šventės, vaikams dažnai nėra ką veikti. Pavalgo, padūksta ir jie pradeda nuobodžiauti. Arba pradeda žaisti telefonais“, – sako Irma. Kartu su vyru Gediminu ji suko galvą, kokių pramogų jiems pasiūlyti – kitokių, netradicinių, įdomesnių. Suvilioti idėjų „Pinterest“, Buitkų šeima ėmė patys gaminti įvairius žaidimus, kurie sutelkia tiek vaikus, tiek suaugusius. Tiesa, dėl vieno jų pačiai Irmai teko „perlipti per save“.
Vertimų pramogos
Vertimų pramogos

Irma ir Gediminas jau dešimtmetį tvarko ir puoselėja Vertimų stovyklavietę Jurbarko rajone. Su vaikais ir jaunimu dirbanti pora 15min pasakojo supratusi, kad jiems reikia pasiūlyti įdomių laisvalaikio praleidimo būdų. Ko nors neįprasto ir nekasdienio. Bet kartu ir lavinančio.

Naršant internete, akys užkliūdavo už lauko žaidimų. Gediminas – nagingas, puikiai dirbantis su medžiu, tad nusprendė pats pamėginti juos sukonstruoti.

„Iš pradžių dėl savęs pradėjom kurti tuos žaidimėlius, o paskui ir kiti pradėjo klausti – gal galit atvežti?“ – apie tai, kaip gimė verslas, prisiminė Irma. Iš lūpų į lūpas, per žmonių rekomendacijas pora ėmė gauti vis daugiau kvietimų – tai atvykti į miestelių renginius, tai į giminių šventes, tai į gimtadienio ar į organizacijų mokymus.

Pirmasis žaidimas, su kuriuo pradėjo važinėti po renginius – milžinų stalo futbolas. Dviejų komandų dalyviai čia tampa stalo futbolo figūrėlėmis – įsikibę į strypus, bando įmušti įvartį. Bet greitai šeima suprato, kad neužtenka tik vieno žaidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius