Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nakvynė Palangoje šeimai už nulį eurų

Prasidedant rudeniui, geri orai jau kelintus metus lepina Lietuvos pajūrį, todėl vasaros sezonas tęsiasi ir rugsėjį. Saulėtos dienos Pajūryje su kiek mažiau žmonių nei įprasta traukia atvykti į Palangą pailsėti. „Melt in Palanga“ svečių namai, esantys J.Basanavičiaus gatvėje, šalia jūros tilto, sukūrė intriguojantį pasiūlymą šeimoms specialiai rudeniui. Nakvynė svečių namuose kainuoja nulį eurų, nes „Melt in Palanga“ kartu su partneriais sukuria pridėtinių verčių, kurios yra lygios kambario kainai, taigi, jei nakvynės kaina yra 70 eurų, Jūs gaunate pramogų už 70 eurų.
Nakvynė Palangoje šeimai - 0 €
Nakvynė Palangoje šeimai - 0 € / Palangos vasaros parko nuotr.
Temos: 2 Palanga Vasara

Įskaičiuotas batutų parkas

Svečių namų kieme esantis „Palangos vasaros parkas“ ir jo pramogos (Batutų parkas, mini golfas, ikimokyklinio amžiaus vaikų žaidimo aikštelė, kliūčių ruožas), priklauso kiekvienam apsistojusiam svečių namuose. Lynų trasa medžiuose čiuožti bus galima taip pat, pasirinkus atitinkamą datą. Parkas dirbs visą rugsėjo mėnesį.

Palangos vasaros parko nuotr./Nakvynė Palangoje šeimai - 0 €
Palangos vasaros parko nuotr./Nakvynė Palangoje šeimai - 0 €

Dviračiai visai dienai

Rugsėjį svečių namų gyventojams bus galima važinėti visą dieną dviračiais. Rudenėjanti Palanga ir šiek tiek pageltę medžių lapai atveria visiškai kitokius kurorto vaizdus. Ir tik Jums spręsti, ar tiesiog mėgautis, ar visą tai perduoti draugams per socialinius tinklus. Tai galios kiekvienam svečiui. Galima rinktis iš įprastų miesto dviračių ir sportinių.

Palangos vasaros parko nuotr./Nakvynė Palangoje šeimai - 0 €
Palangos vasaros parko nuotr./Nakvynė Palangoje šeimai - 0 €

Masažo namų procedūros

Masažo namai „Ritualai“ siūlo įvairius masažus, SPA ritualus ir kosmetines procedūras. Apsistoję daugiau nei dvi naktis, svečiai gauna staigmeną iš „Ritualų“ – nemokamą masažą. Norintiems daugiau procedūrų – taikomos nuolaidos. Šie masažo namai taip pat yra „Melt in Palanga“ teritorijoje.

Palangos vasaros parko nuotr./Nakvynė Palangoje šeimai - 0 €
Palangos vasaros parko nuotr./Nakvynė Palangoje šeimai - 0 €

Kiti pliusai

„Melt in Palanga“ klientai stato automobilius automobilių stovėjimo aikštelėje, esančioje prie svečių namų visiškai nemokamai. Taip pat naudojasi nemokamu bevieliu internetu visoje Palangos vasaros parko ir svečių namų teritorijoje. Suteikiamos nuolaidos ledainėje „Manhattan“, vokiškame restorane „Van Wurst“.

Visos pridėtinės vertės ir pramogos atskirai gali kirsti per kišenę, tačiau apsistojant „Melt in Palanga“ jų yra tiek, kad už nakvynę paprasčiausiai nemokate. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės paskutiniais vasaros spinduliais svečių namuose, Palangos centre, kuriuose nereikia niekuo rūpintis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius