Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangos traukinukas – ne vien turistams, bet ir švenčiantiems asmenines šventes

Jūratės ir Kastyčio skvere klientų laukiantis Palangos traukinukas Lietuvos kurorto svečiams jokia naujiena. Palangos svečiai dažnai sėda į jį ir keliauja po kurortą. Vos už tris eurus per mažiau nei valandą juo keliaujant galima pamatyti kone visas Palangos įžymybes. Vis dėlto nuo 2019 m. pradžios pastebima tendencija, kad traukinuką pamėgo privačių švenčių organizatoriai ir vis dažniau žmonės jį nuomojasi savo asmeninėms šventėms.
Palangos traukinukas – ne vien turistams
Palangos traukinukas – ne vien turistams / Projekto partnerių nuotr.

Ši ekologiška, elektra varoma transporto priemonė talpina iki 13 suaugusių žmonių. Kadangi traukinukų yra ne vienas, galima sujungti visą karavaną, į kurį telpa visi šventės dalyviai. Planuojantiems šventę dažniausiai norisi, kad tai būtų kažkas išskirtinio ir nekasdieniško.

Palangos traukinukas – puiki išeitis. Juo kelionės tikslas pasiekiamas itin greitai ir patogiai – tai svarbu, kai švenčių dalyvių avalynė tikrai nebūna pritaikyta ilgiems romantiškiems pasivaikščiojimams. Pavyzdžiui, Palangos botanikos parką nuo bažnyčios galima pasiekti vos per 7 minutes. Tuo pat metu pamatomi garsiausi Palangos miesto lankytini objektai, tokie kaip Palangos Kurhauzas, Palangos koncertų salė, skulptūrų parkas ir t.t.

Apie automobilių aikštelę galvoti ilgai taip pat neteks, traukinukas ar jų sąstatas atvažiuos į sutartą vietą, taigi galima saugiai ir ramiai palikti automobilį ten, kur tik norėsite. Ši transporto priemonė puikiai tiks švenčiantiems vestuves, krikštynas, gimtadienius, bernvakarius ir mergvakarius, išleistuves ar kitus svarbiausius gyvenimo įvykius. Traukinuką galima papuošti pagal atitinkamą progą – tai gali daryti tiek patys klientai, tiek paslaugos teikėjas.

Projekto partnerių nuotr./Palangos traukinukas – ne vien turistams
Projekto partnerių nuotr./Palangos traukinukas – ne vien turistams

Džiugina tai, kad traukinuką valdančio prekinio ženklo „Kurortų pramogos“ atstovai yra ilgamečiai Palangos gyventojai ir puikiai žino gražiausias, įspūdingiausias miesto vietas, kurios paprastam turistui gali net neužkliūti už akies. Todėl nuomojantis traukinuką sulaukiama ir konsultacijos – kur nusifotografuoti, kur nuvažiuoti, kur sustoti ir išlipti, kad aukštakulniai liktų sveiki, kad fontano vanduo neaptaškytų ir t.t.

Atrodytų smulkmena, bet ilgametė patirtis ir nuoseklus darbas paliekant vien teigiamas emocijas užtikrina paslaugos kokybę. Niekas nenori, kad šventę sugadintų smulkmenos, o renkantis šią paslaugą – apie smulkmenas yra pagalvojama iš anksto.

Išsinuomojus traukinuką jums nebereikės niekuo rūpintis.

Nors traukinukas talpina nemažai žmonių, išradingi jaunavedžiai mėgsta jį išsinuomoti tik sau. Galimas traukinuko variantas, kuris talpina tik penkis asmenis, todėl jaunųjų pora su liudininkais ir fotografu naudoja jį fotosesijai organizuoti.

Tiesiog vestuvių dieną laikas būna suplanuotas „minutė į minutę“, o traukinukas praplečia laiko limitą skirtą fotosesijai, nes su juo galima į skirtingas vietas nuvažiuoti greičiau, taip įsiamžinant daugiau skirtingų Palangos vietų. Ką tuo metu, kol jaunieji mėgaujasi laiku dviese, veikti visiems šventės svečiams, taip pat padės sugalvoti „Kurortų pramogos“.

Išsinuomojus traukinuką jums nebereikės niekuo rūpintis. Į transporto nuomos kainą įskaičiuotas ir vairuotojas, kuris nuveš Jus į visas maršrute nurodytas vietas. Jums tereikia įsitaisyti patogiai, mėgautis kelione ir Jus supančiais vaizdais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius