Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Poilsis Lietuvoje: nakvynės viešbučiuose nuo 45 eurų

Kelionės – vienas pagrindinių laisvalaikio praleidimo būdų. Pandemijos laikotarpiu keliauti po pasaulį sudėtinga, bet kartais tam, kad bent trumpam pabėgtume nuo kasdienybės ir rutinos, nebūtina keliauti tūkstančius kilometrų. Atrasti jaukų poilsį galima ir Lietuvoje. Druskininkai, Birštonas, Palanga – tai Lietuvos kurortai, kurie sužavės ne tik ramybe, bet ir gamtos grožiu ir, žinoma, puikiu poilsiu. „Laisvalaikio Dovanos“ dovanų ekspertai jau ruošiasi šiltajam poilsio sezonui ir pristato viešbučių ir poilsio savaitę. Nakvynės kaina viešbutyje dviem asmenim prasidės vos nuo 45 eurų.
Poilsis Lietuvoje
Poilsis Lietuvoje / Partnerio nuotr.

Specialūs pasiūlymai Druskininkuose

Gryno oro ir sveikatinimo sostinė Druskininkai kviečia atrasti poilsio ir pramogų harmoniją. Čia kiekvienas gali atrasti tinkamą poilsį sau: aktyviems – slidinėjimas ar vandens parko pramogos, norintiems geriau jaustis – gydyklos ir sanatorijos, gurmanams – jaukios kavinės ir restoranai. Viešbutis „Best Baltic Hotel Druskininkai Central“ kviečia pasilepinti 2 naktų savaitgalio poilsiu Druskininkuose su pusryčiais, pietumis ir vandens promogoms dviem už 95 eurus.

Partnerio nuotr./Laisvalaikio Dovanos
Partnerio nuotr./Laisvalaikio Dovanos

Poilsis prie jūros

Pastaraisiais metais Palangos kurortas atsivėrė šiek tiek kitomis akimis. Jei Palangoje nesilankėte bent kelis metus, tikriausiai net ir ilgojo savaitgalio nepakaks tam, kad aplankyti visas naujas vietas, kurios siūlo miesto svečiams skanų maistą, įdomų laisvalaikį ar pramogas. O štai Basanavičiaus gatvėje įsikūręs viešbutis „Grand Baltic Dunes“ siūlo suderinti ramų poilsį, jūros ošimą ir kurorto šurmulį. Pasitikti pavasarį, pavaikščioti šiaurietiškomis lazdomis, pavažinėti dviračiais ir patogiai atsipūsti dviem galima vos už 45 eurus.

Partnerio nuotr./Laisvalaikoo Dovanos
Partnerio nuotr./Laisvalaikoo Dovanos

Atrasti ramybė galima ir visai šalia didmiesčių

Įvairūs poilsio ir pramogų kompleksai Lietuvoje turi viską, ko reikia tikram poilsiui. Užsukus čia galite bent trumpam atsiriboti nuo kasdienybės šurmulio ir pasimėgauti visišku poilsiu. Vienas tokių kompleksų – „Vilnius Grand Resort“. Visai šalia Vilniaus įsikūręs prabangus poilsio ir pramogų kompleksas turi viską, ko reikia: pramogas, gardų maistą, patogų poilsį ir visišką atsipalaidavimą. Šis viešbutis siūlo 2 naktų poilsį su pusryčiais ir SPA pramogomis dabar su 25% nuolaida.

Poilsis dvare arba prie ežero

Ieškantiems nestandartinio poilsio būtina išbandyti nakvynes dvare ar miške prie ežero. Štai visai netoli Panevėžio įsikūręs Bistrampolio dvaras kviečia į dvarišką savaitgalį, kur atvykusiųjų lauks: 2 nakvynės, privatus poilsis SPA zonoje, jodinėjimas žirgais bei danielių maitinimas, o vakare – dvariška vakarienė. Šis savaitgalio poilsio planas dabar su 61% nuolaida.

Partnerio nuotr./Laisvalaikio Dovanos
Partnerio nuotr./Laisvalaikio Dovanos

O tiems, kurie nori atitrūkti nuo viso pasaulio ir pasilepinti nakvyne itin privačiai, tuomet pas laikas išbandyti egzotišką nakvynę medžių viršūnėse įrengtoje palapinėje. Privati terasa, nuostabus vaizdas, harmonija su gamta ir tikras poilsis, kuris leis pasijusti it kokioje nors egzotiškoje šalyje. Poilsis šildomoje kabančioje palapinėje ir ofūro vonios malonumai dabar su 20% nuolaida.

Partnerio nuotr./Laisvalaikio Dovanos
Partnerio nuotr./Laisvalaikio Dovanos

Poilsis – puiki galimybė pabėgti nuo kasdienybės šurmulio. Galite planuoti poilsį su brangiais žmonėmis arba padovanoti poilsio akimirką tiems, kurie nuolat apie tai svajoja. Specialių „Viešbučių Savaitės“ poilsio pasiūlymų ieškokite iki 2021 m. balandžio 12 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius