-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose – naujos ekskursijos su gidais

Kiekvieną šeštadienį visus keturis mėnesius nuo birželio Šiaulių turizmo informacijos centras kartu su gidais siūlys leistis į naujas ekskursijas po Šiaulius, skelbiama pranešime.
Šiaulių katedra
Šiaulių katedra / Šiaulių turizmo informacijos centro nuotr.

Artimiausią šeštadienį šiauliečių ir miesto svečių lauks gido Giedriaus Gaidamavičiaus autorinė ekskursija „Šiauliai. Kelias į Vasario 16-ąją“. Istorijos vadovėliuose procesai nusakomi apibendrintai, apsiribojant datomis bei lakonišku faktų pateikimu. Gido pasakojimo sužadinta vaizduotė atkurs miesto paveikslą XIX–XX amžiaus sandūroje.

„Regionai, miestai, miesteliai gyvena savo sudėtingą gyvenimą, kuriame netrūksta įdomių momentų. Taigi, šioje ekskursijoje Jūs sužinosite, kur ir koks kelias vasario 16-osios link driekėsi Šiauliuose. Dar vieno Nepriklausomybės akto egzemplioriaus mes neatrasime, tačiau tikimės, kad sužinoję naujų dalykų, kiekvienas patirsite didesnių ir mažesnių asmeninių atradimų“, – savo autorinėje ekskursijoje žada gidas Giedrius Gaidamavičius.

Šiaulių turizmo informacijos centro organizuojamos ekskursijos po Šiaulius tęsis kiekvieną vasaros ir rugsėjo šeštadienį 12 val.

Informacijos apie ekskursijas ieškokite Šiaulių TIC renginių svetainėje ar „Facebook“ paskyroje. Ekskursijose laukiami tiek šiauliečiai, tiek miesto svečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius