Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suplanuoti kelionę kur kas paprasčiau: maršrutai vienoje vietoje

Prasidedanti vasara, atostogų metas tikras džiaugsmas kiekvienam pailsusiam nuo kasdienės rutinos, darbų ar tiesiog miesto šurmulio. Tačiau, dažnai tai ir galvos skausmas, lydimas klausimų kaip turiningai praleisti atostogas, kur nuvažiuoti, ką pamatyti. „Jei teko bent kartą organizuoti kelionę Lietuvoje, neabejotinai sutiksite, kad tai nemažas iššūkis, – teigia portalo PamatykLietuvoje.lt vadovas Arvydas Dotas. – Dabar suplanuoti kelionę yra kur kas paprasčiau.“
Suplanuoti kelionę kur kas paprasčiau: maršrutai vienoje vietoje
Suplanuoti kelionę kur kas paprasčiau: maršrutai vienoje vietoje / PamatykLietuvoje.lt
Temos: 2 Turizmas Kelionės

Atsakyti į šiuos klausimus, padėti kiekvienam atrasti įdomias vietas, geriau pažinti Lietuvą ir jos istoriją, kultūros paveldą, pamatyti gražiausius mūsų krašto kampelius jau treti metai padeda keliautojų pamėgtas PamatykLietuvoje.lt.

„Norime, kad kuo daugiau žmonių keliones po Lietuvą atrastų kaip įdomų laisvalaikio praleidimo būdą, jomis paįvairintų savo atostogas, savaitgalius ar net ilgesnius vasaros vakarus“, – teigia portalo vadovas.

Šiemet neatpažįstamai pasikeitusiame portale keliautojai ras išsamų lankytinų vietų, pramogų ir turizmo paslaugų žemėlapį, maršrutus, kelionių pasakojimus, konkursus, keliautojų rekomendacijas ir patarimus. Iš kelių tūkstančių aprašytų, su nuotraukomis ir tikslia vieta žemėlapyje pateikiamų lankytinų vietų, portale sau įdomaus išsirenka ir populiariausių, madingų vietų ieškotojai, ir ieškantys išskirtinių, dar neatrastų vietų. Kelionių maršrutai, patyrusių keliautojų pasakojimai ir jų rekomendacijos išsiruošti į kelionę padeda ir tiems, kurie neturi laiko ar noro kelionę planuoti savarankiškai.

PamatykLietuvoje.lt/Dubingių piliavietė
PamatykLietuvoje.lt/Dubingių piliavietė

Kelionių maršrutai – bene labiausiai pageidauta ir laukta portalo naujovė. Keliautojai jau dabar gali rasti 30 kelionei paruoštų maršrutų, o jų skaičius didėja kasdien.

Kiekviename jų naudinga informacija, lankytinų vietų aprašymai, įdomūs faktai, maršruto žemėlapis, informacija apie maršruto ilgį, sudėtingumą ir tinkamumą specialių poreikių turintiems keliautojams (pvz.: keliaujantiems su mažais vaikais, gyvūnais ar turintiems judėjimo negalią). Išsirinkę maršrutą pagal Lietuvos regioną, transporto tipą, kelionės ilgį ar trukmę leiskitės į atradimų kupiną kelionę.

PamatykLietuvoje.lt pagalbininkas ne tik planuojant kelionę, bet ir keliaujant. Visą maršrutų, lankytinų vietų ir kitą aktualią informaciją pasiimkite į kelionę. Portalu patogu naudotis visuose išmaniuosiuose telefonuose.

Portalą jau atrado daugiau kaip 300 000 Lietuvos keliautojų, didelė dalis jų čia sugrįžta kiekvieną kartą planuodami savo keliones, norėdami pasisemti idėjų naujiems atradimams.

„Tai aiškus ir malonus mūsų darbo įvertinimas ir patvirtinimas, kad tai ką darome yra reikalinga“, – teigia ketvirtus metus Lietuvos turizmo informaciją renkantys ir sisteminantys portalo PamatykLietuvoje.lt kūrėjai. Penki draugai savo pomėgį keliauti pavertę išsamiausiu kelionių po Lietuvą portalu žada, kad dar šią vasarą Lietuvos keliautojus nudžiugins ir kitomis, naujomis portalo galimybėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius