Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tinklaraštininkės Darjos Kot įspūdžiai Palangoje

Vieną populiariausių moterų feisbuke, instagrame ir Youtube Darją Kot fanai dažnai mato keliaujančią po Lietuvą ir besidalinančią įspūdžiais. Svečių namų „Melt“ kolektyvas pakalbino jau antrus metus apsistojančią viešnią apie jos įspūdžius Palangoje.
Tinklaraštininkės Darjos Kot įspūdžiai Palangoje
Tinklaraštininkės Darjos Kot įspūdžiai Palangoje / Asmeninio archyvo nuotrauka
Temos: 2 Palanga Vasara

– Kuo Jus vilioja Palangos kurortas? Kokios įdomiausios veiklos, užsiėmimai Palangoje?

– Asmeniškai man, manau, kaip ir daugeliui lietuvių, jeigu neapsilankyti, tai bent jau užsukti į Palangą yra tarsi tradicija. Tai yra mūsų kraujyje. Aš labai myliu mūsų pajūrį, todėl mažiausiai kartą per vasarą, o ir ne tik vasarą, mes nuvažiuojame į šį kurortą. Kodėl Palanga? Palanga mane traukia savo šurmuliu, kurio nesurasi ramesniuose kurortuose ir savo prižiūrėta aplinka. Palanga yra labai universalus kurortas, kuris lengvai pasiūlys vakarėlius, taip pat ir ramias, šeimai skirtas pramogas.

Asmeninio archyvo nuotrauka/Tinklaraštininkės Darjos Kot įspūdžiai Palangoje
Asmeninio archyvo nuotrauka/Tinklaraštininkės Darjos Kot įspūdžiai Palangoje

– Kokie Jūsų patarimai vykstantiems į Palangą? Ką pamatyti, kur nueiti, kur pramogauti?

– Išvykos į Palangą neįsivaizduoju be apsilankymo Palangos Gintaro muziejuje ir parke. Su šiuo parku susiję ryškiausi mano vaikystės prisiminimai. Ko gero daugelis turi nuotrauką ant balto tiltelio ar prie liūtuko, kuris saugo muziejų jau daugelį metų. O šiais metais mes atradome neįtikėtino grožio ir ramybės takelį palei jūrą, kuriuo dviračiais galima nuvažiuoti net iki Šventosios. Iki šiol nesuprantu, kodėl apie jį nežinojau anksčiau, bet labai tikiuosi, kad po paskutinio mūsų apsilankymo įveikti šį takelį su dviračiais taps tradicija. Beje, šį maršrutą mums pasiūlė būtent „Melt“ viešbučio administratorė. Taip pat aplink Palangą yra nemažai vietų, kurias verta aplankyti. Pavyzdžiui, Olando kepurė arba „Memel Nord“ antrojo pasaulinio karo baterija, kurioje savaitgaliais vyksta ekskursijos, o nuvažiavus kelis dešimtis kilometrų kitapus, galima pasiekti Nidą (bet ne mūsų, o Latvijos). Mėgstantiems aktyvų sportą, mano rekomendacija būtų 313 vandenlenčių parkas. Vaikams, garantuoju, patiks Palangos vasaros parkas, įsikūręs „Melt“ panosėje. Na, o vakarėlių mėgėjai tikrai suras, kur nueiti vakarą. Tai ir Palangos vasaros estrada, ir Ražė, ir Exit.

– Kokius prioritetus skiriate renkantis apgyvendinimo įstaigą?

– Mums su vyru yra be galo svarbi viešbučio lokacija. Jeigu tai miestas, tai viešbutį renkamės centre, o jeigu tai kurortas, tada pasirinkimas yra gyventi kuo arčiau jūros, o jeigu įmanoma – ir centre, ir prie jūros.

– Kaip vertinate švarą ir personalą „Melt in Palanga“?

– „Melt“ viešbutyje apsilankome jau antrus metus ir niekada neturėjome nusiskundimų dėl švaros. Mums pageidavus, rankšluosčiai buvo keičiami kiekvieną dieną, nors mes stengiamės tausoti gamtą. Kambaryje buvo net indaplovė, ko, atvirai pasakius, nė viename viešbutyje nesu mačiusi. Aš manau, kad vienas svarbiausių sėkmingo viešbučio darbo punktų yra, kaip tik, personalas. Ir šiuo atveju „Melt“ iš manęs turi surinkęs visus galimus balus. Tai yra malonūs, paslaugūs ir atsakingi žmonės.

– Kaip vertinate kambarių interjerą ir pačius kambarius?

– Man labai patinka minimalizmas, todėl tai vertinu ir „Melt“ viešbutyje.

Tikriausiai ne visi žinos, tačiau „Melt“ viešbučio kambariuose nevienodai išdažytų sienų priežastis yra ne pasibaigę dažai, tačiau speciali ombre technika. Būtent „Melt“ viešbutyje išvydau ją pirmą kartą.

– Ar „Melt in Palanga – patrauklūs svečių namai poroms?

– Aš manau, kad kiekvienos poros poreikiai gali skirtis, tačiau mums su vyru patinka viskas.

Asmeninio archyvo nuotrauka/Tinklaraštininkės Darjos Kot įspūdžiai Palangoje
Asmeninio archyvo nuotrauka/Tinklaraštininkės Darjos Kot įspūdžiai Palangoje

– Kuri iš „Melt in Palanga dovanojamų paslaugų / pramogų Jums labiausiai patinka?

Mums labai patiko, kad viešbutyje galima nemokamai pasiimti dviračius, ir nors mums su vyru jau daugiau nei po 30 metų, mes niekada nepraleidžiame progos pašokinėti ant batutų ar pažaisti golfą.

– Kaip vertinate masažo namus „Ritualai?

Tik teigiamai. Aš manau, masažas yra pats geriausias būdas atsipalaiduoti dvasiškai, morališkai ir aišku teisingai, nežalojant savęs, atpalaiduoti ir išmasažuoti raumenis, ypatingai dirbantiems sėdimą darbą. O kur tai daryti, jeigu ne Palangoje atostogų metu? Labai džiugu, kad apsistojant „Melt“ profesionalaus masažisto paslauga galima pasinaudoti vietoje. Šiuo atveju norėčiau pažymėti ne tik masažo meistro profesionalumą, bet ir aplinką. Tai yra labai šviesus, šiuolaikiškas kabinetas.

– Ką rekomenduotumėte visiems vykstantiems į „Melt in Palanga? Ar turite patarimų?

– Pasikartosiu, kad „Melt“ buvome apsistoję kelis kartus, ir niekada nieko nepritrūkome. Jeigu mums reikėjo lygintuvo ar stiklinių, ar papildomo rankšluosčio, juos mums suteikdavo viešbučio personalas, todėl mano patarimas būtų pakviesti gerą kompaniją su savimi ir nepamiršti geros nuotaikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius