Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Turizmo parodoje „Adventur“ – įspūdingas Vilniaus stendas

Laiką iki 700-ojo jubiliejaus skaičiuojantis Vilnius švęsti pradeda jau dabar – kasmetinėje turizmo parodoje „Adventur“ sostinės stendas pasitinka garso ir vaizdo šou, kviečia į meno šventę, siūlo keliones-žaidimus vaikams.
Vilniaus stendas „Adventur“ parodoje
Vilniaus stendas „Adventur“ parodoje / Sauliaus Žiūros nuotr.

„Turizmo sėkmingiausiųjų“ apdovanojimuose įvertintos ryškiausios 2020–2021 metų turizmo asmenybės, vietovės bei iniciatyvos, rašoma Vilniaus savivaldybės pranešime spaudai.

Sostinė pelnė apdovanojimą Nacionalinės turizmo skatinimo agentūros „Keliauk Lietuvoje“ organizuoto konkurso „Turizmo sėkmingiausieji 2021” nominacijoje „Sėkmingiausias 2021 metų turizmo projektas garsinant Lietuvą užsienyje“ už „Go Vilnius“ reklaminę kampaniją „Vilnius: amazing wherever you think it is”.

Sauliaus Žiūros nuotr./Vilniaus stendas „Adventur“ parodoje
Sauliaus Žiūros nuotr./Vilniaus stendas „Adventur“ parodoje

„Džiaugiuosi Vilniaus gautu apdovanojimu ir dėmesiu mūsų miestui. Kampanija, už kurią esame apdovanoti, buvo skirta tarptautinei bendruomenei. Tačiau šiandien labiausiai noriu pakviesti visus lietuvius – atvykite į Vilnių, pasidžiaukite tuo, kaip pasikeitusi ir toliau besikeičianti amžinoji Lietuvos sostinė pasitinka savo 700 metų jubiliejų – švęskime kartu“, – sako Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

Lauke prie įėjimo vilniečiai ir miesto svečiai pasveikinti Vilnių gali gimtadienio palinkėjimą pasakydami į didelį stilizuotą garsiakalbį-šviesos instaliaciją. Prie ruporo lankytojai taip pat gali nusifotografuoti, o jų palinkėjimo sostinei aidas sklis toli ir nušvies miestą.

Keliautojų stende laukia ir alternatyvaus pažinimo projektai „Neakivaizdinis Vilnius“, kelionės-žaidimai vaikams po Vilniaus rajonus „Išeik į kiemą“, šiuolaikinio meno šventė „SU-MENĖK“ ir kt.

Svarbiausiame kasmetiniame Lietuvos turizmo rinkai skirtame renginyje pristatomi reikšmingiausi turizmo rinkos pokyčiai, inovacijos ir iššūkiai.

Parodoje daug dėmesio skiriama per pandemijos metus suklestėjusiam vietos turizmui: Lietuvos miestų ekspozicijoms, pažintinėms ir edukacinėms kelionėms, apgyvendinimo, SPA paslaugų ir pramogų tiekėjams, taip pat lietuviškų produktų, suvenyrų kūrėjams bei meno dirbtuvėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius