-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Antrasis „Svajonių komandiruotės“ laimėtojas keliauja į Turkiją

Iš daugybės atsiųstų rašinių naujienų portalo „15min“ ir „Novaturo“ sudaryta komisija ir toliau renka nugalėtojus. Į antrąją „Svajonių komandiruotę“ Turkijos kurorte Dalamane rugsėjo 29 d. iškeliaus Arminas Šileikis atsiuntęs rašinį iš kelionės autostopu po Rumuniją.
Išrinktas antrasis konkurso nugalėtojas
Išrinktas antrasis konkurso nugalėtojas / 123rf.com nuotr.

Visą nugalėtojo pasakojimą galite skaityti čia: „Kelionių žodynas. Rumunija“.

Išrinkti nugalėtoją darosi vis sudėtingiau, nes svajonių komandiruočių mažėja, o konkurso dalyvių ratas kiekvieną dieną tik plečiasi. Vis dėlto konkurso komisija išskiria tuos rašinius, kuriuose glaustai, informatyviai, o tuo pačiu ir išradingai sugebama atskleisti išvyką bei nuotykius kelionėje.

„Komisijos dėmesį prikausto tie rašytojai, kurie sugeba dviejuose puslapiuose sutalpinti išbaigtą, įdomų, informatyvų, bet tuo pačiu neperkrautą pasakojimą. Vertėtų nepamiršti, kad konkurso tikslas atrinkti geriausiai publicistinį ir dokumentinį pasakojimo žanrą įvaldžiusius keliautojus, o sukurtos pasakos ar poemos į šį formatą niekaip neįsitenka“,- savo pastebėjimus apie jau atsiųstus tekstus išsakė rubrikos „Pasaulis kišenėjė“ redaktorius Mykolas Vadišis.

„Armino atsiųstas pasakojimas taip pat nestandartinis. Tačiau jame panaudotos abėcėlės raidės patraukia akį, tekstas greitai ir lengvai perskaitomas, jame jaučiamas humoro jausmas ir yra naudingos informacijos susiruošusiems keliauti į Rumuniją“,- nugalėtojo atrinkimo motyvus vardino kitas komisijos narys Karolis Žukauskas.

Ir toliau skelbsime nugalėtojus, kurie keliaus į komandiruotes Kretoje, Turkijoje, Tenerifėje, Egipte ir Italijoje. Vieną papildomą laimėtoją specialiu balsavimu galės išrinkti ir „15min“ skaitytojai, todėl visi dalyvaujantys konkurse neturėtų prarasti vilties.

Rašinius konkursui „Svajonių komandiruotė“ vis dar galite siųsti iki rugsėjo 30 dienos. Detalias konkurso taisykles rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius