Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padėkite išrinkti konkurso „Svajonių komandiruotė“ nugalėtoją – gražiausios nuotraukos autorių, kuris laimės kelionę į Norvegiją

„Svajonių komandiruotė“ jau ruošiasi atiduoti ir papildomą prizą ne tik geriausiems rašytojams, tačiau ir puikiems fotografams. Kelionių organizatorius „Ditmos projektai ir ko“ jau rugpjūčio 8 dieną keliaus kartu su nugalėtoju į Norvegijos kalnus, 16 dienų žygiui. Iš atsiųstų nuotraukų atrinkome verčiausias, kurios ir kausis dėl skaitytojų simpatijų.
Mažasis princas. Himalajai
Mažasis princas. Himalajai / Dainiaus Sadausko nuotr.

Balsavimui skirta viena para – nuo liepos 31 d. vakaro iki rugpjūčio 1 d. vakaro, 22 val.

Už jums labiausiai patikusią nuotrauką savo balsą galite atiduoti štai čia.

„Pasaulis kišenėje“ redakcija su fotografų pagalba atrinko 10 verčiausių varžytis dėl prizo nuotraukų ir jas pateikia jūsų, mieli skaitytojai, teismui.

„Nuotraukų vertinimų kriterijų yra labai daug ir kartais net labai subjektyvių, tačiau ir prizas pakankamai vertingas, tad jo laimėti negalime leisti nuotraukų autoriams, kurių fotografijose nukarpytos galvos, pakankamai neprofesionaliai iškadruotas vaizdas ar tiesiog pavaizduota palmė. Nors ir žinome, kad kiekvienam fotografui atsiųstas vaizdas asocijuojasi su tam tikromis emocijomis ir išgyvenimais, visgi nuotraukos turi „užkabinti“ ir kitus.

Išrinkus tokias nuotraukas nugalėtojomis – jaustumėme kaltę prieš fotografus konkursui atsiuntusius tikrai puikių vaizdų“, – kodėl kai kurios (net ir daugiausiai balsų iki šios dienos surinkusios) nuotraukos nedalyvauja konkurse, paaiškino „Pasaulis kišenėje“ redaktorius Mykolas Vadišis.

Linkime sėkmės konkurse ir artimiausiu metu susisieksime su nugalėtoju surinkusiu daugiausiai balsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius