Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 04

„Lietuvos ryto“ treneris Darius Maskoliūnas: LKL finalo favoritas – „Žalgiris“

Artėjant lemiamoms sezono kovoms Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos žaidėjų sportinė forma vis gerėja. Sostinės klubo strategas Darius Maskoliūnas tiki, jog ekipa eina teisingu keliu.
Darius Maskoliūnas
Darius Maskoliūnas auklėtinius ruošia sunkiai kovai. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Prienų „Rūdupio“ ir Kauno „Žalgirio“ lyginti negalima. Vis tik manau, kad žingsnis po žingsnio einame geru keliu bei lipame iš duobės, į kurią buvome įkritę. Mūsų žaidimo kokybė gerėja, komanda gerai nusiteikusi. Sunkiai dirbame bei intensyviai ruošiamės, nes suprantame, kokios sunkios kovos laukia finalinėje serijoje“, – apie būsimas kovas oficialiai klubo svetainei internete kalbėjo D.Maskoliūnas.

Paklaustas, ar komandoje nėra nuostolių ir ar visi žaidėjai yra pasirengę šimtu procentų, D.Maskoliūnas atsakė: „Apie nedideles traumas sezono pabaigoje nė neverta kalbėti. Sužeidimų patyrę visi, bet traumų, kurios neleistų rungtyniauti, šiuo metu nėra“, – dėstė treneris.

Jis sutiko, kad serijos favoritas – šį sezoną LKL pirmenybėse dar nė karto nesuklupęs ir „Lietuvos rytą“ visus tris kartus įveikęs Kauno „Žalgirio“ klubas. „Jie yra favoritai“, – teigė D.Maskoliūnas.

Visas interviu su D.Maskoliūnu:

VIDEO: 2011.05.03 D.Maskoliūnas: „Sunkiai dirbame bei ruošiamės"

Komandos kapitonas Steponas Babrauskas prieš pirmąją LKL finalo akistatą su „Žalgiriu“ buvo nusiteikęs optimistiškai.

– Dar vienos rungtynės su „Žalgiriu“. Pirmosios trys šį sezoną buvo nekokios. Kaip bus šį kartą?

– Visą šį sezoną su jais rungtyniaujame prastai – pralaimėjome LKF taurę ir patyrėme dvi nesėkmes Lietuvos krepšinio lygoje. Dabar kauniečiai geresnės nuotaikos, gal galvoja, kad turi pranašumą, tačiau viską pamatysime ketvirtadienį.

– Ar trenerių pasikeitimas komandoje įnešė kažko naujo? Ar jaučiasi kitas darbo pobūdis, galbūt rengiatės šioms rungtynėms kitaip?

– Kažko daug nekeitėme, bet treneris Darius Maskoliūnas įnešė kažką naujo – bandome tai akcentuoti ir ruošiamės rungtynėms su „Žalgiriu“.

– Ar komandai netrūksta didelio iššūkio, didelės pergalės – tarkim nugalėtumėte „Žalgirį“ ir viskas stebuklingai pasikeistų?

– Galima sakyti, kad mes šį sezoną nelaimėjome nė vienų rungtynių, kurių reikėjo. Nugalėjome Atėnų „Panathinaikos“ išvykoje, bet tai nebuvo ta lemiama pergalė, kuri mus būtų pakylėjusi emociškai.

Galbūt vienintelė svarbi pergalė buvo prieš „Barcelona“ ekipą, bet ir tai nebuvo lemiamas laimėjimas, nes reikėjo išvykoje nugalėti Zagrebo „Cibona“ komandą. Neturėjome dar tokios emociškai geros pergalės – žiūrėsime, kaip bus toliau.

Visas interviu su S.Babrausku:

VIDEO: 2011.05.03 S.Babrauskas: „Viską pamatysime ketvirtadienį"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius