Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 03

Akimirka iki tragedijos: skrisdamas girtas kriketo žaidėjas sumaišė tualeto ir lėktuvo duris

Visiškai girtas Šri Lankos kriketo rinktinės žaidėjas per klaidą vos nesukėlė lėktuvo katastrofos – „pribaubęs“ sportininkas skrydžio metu sumaišė tualeto ir lėktuvo duris ir pastarąsias bandė atidaryti.
Aviacija
Aviacija / 123rf nuotr.

„British Airways“ reisu iš Sent Lusijos salos į britų Gatwick oro uostą skridusiame lėktuve visi keleiviai buvo šokiruoti, kai vienas iš skrendančiųjų priėjo prie lėktuvo durų ir pabandė jas atidaryti. Tai nebuvo švelnus pabandymas – vyras iš visų jėgų bandė įveikti durų rankenos „pasipriešinimą“.

Pasak liudininkų, kriketo žaidėjas, kuris buvo apsivilkęs marškinėlius su Šri Lankos kriketo nacionalinės rinktinės atributika, taip bandė patekti į tualetą, tačiau dėl per didelio išgerto svaigalų kiekio sumaišė duris.

„Netikėtai jis priėjo prie durų ir pradėjo bandyti jas atidaryti. Patikėkite, jis vos jų neatidarė – aš netekau amo. Į tai buvo baisu žiūrėti. Jeigu jam būtų pavykę jas atidaryti, mes visi būtume žuvę. Negaliu įsivaizduoti, kaip galima sumaišyti tualeto ir lėktuvo duris?“ – pasakojo lėktuvo keleivė Charlene Francis.

Anot jos, kai kurie komandos žaidėjai ėmė šaukti, kad jis liautųsi laužyti duris. Vienas iš jų pribėgo prie girto vyro ir kartu su jau girtuoklį raminusiu stiuartu pasodino sportininką ant kėdės, prisegė diržą.

Pats sportininkas vėliau atsiprašė keleivių ir įgulos bei pasakė, kad labai norėjo į tualetą. Nors buvo planuojama po įvykio vyrą suimti Gatwick oro uoste, po pokalbio su kompanijos saugumo tarnyba jis buvo paleistas.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius