Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 08

„Baltų Ainiai“ iš Klaipėdos parsiveža įspūdingą pergalę

Lietuvos ledo ritulio čempionatas sugrįžo į Klaipėdą – sekmadienį uostamiestyje įvyko rungtynės tarp jungtinės „Energija Hockey – HC Klaipėda“ komandos ir Kauno „Baltų Ainių“.
„Baltu Ainiai“
„Baltu Ainiai“ / Tito Pacausko nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Po ilgo laiko Klaipėdoje vykęs mačas šeimininkams pergalės neatnešė: rungtynes įspūdingu rezultatu 12:3 laimėjo svečiai iš Kauno.

Pirmieji šiose rungtynėse pasižymėjo rungtynių šeimininkai. Juos į priekį išvedė Dominykas Škadauskas (09:18, rez. perd. Kipras Grabliauskas). Visgi, nepraėjus nė minutei rezultatas jau buvo lygus, kai savo išpuoliu atsakė „Baltų Ainių“ puolėjas Damiras Shafeevas (10:09, rez. perd. Dovydas Žiūkas).

Pirmajam kėliniui artėjant prie pabaigos svečiai iš Kauno sugebėjo persverti rezultatą savo naudai. Į priekį savo komandą išvedė debiutantas Nikita Bashkirovas (17:04, rez. perd. Erminas Gutauskas).

Įpusėjus rungtynėms „Baltų Ainių“ persvarą dar labiau padidino Makaras Tokarevas (32:08, rez. perd. N.Bashkirovas, Konstantinas Gribula), bet netrukus savo atsaką pateikė ir „Energija Hockey – HC Klaipėda“. Daugumoje pasižymėjo Denisas Kuzminovas (33:51, rez. perd. Artiomas Suminas, Anatolijus Sedura).

Nepaisant šeimininkų įvarčio, kėlinio pabaiga priklausė kauniečiams. Per kiek daugiau nei tris minutes jie pelnė tris įvarčius ir išsprendė rungtynių likimą. Iš pradžių D.Shafeevas (34:15, rez. perd. Nikita Svarjovs) pasižymėjo komandoms žaidžiant lygiomis sudėtimis, o galiausiai savo „hat-tricką“ užbaigė „Baltų Ainiams“ turint kiekybinę persvarą (37:44, rez. perd. Tomas Fediakinas, K.Gribula). Tarpe šių įvarčių antrą kartą rungtynėse į Maksimo Ponomarenko vartus ritulį pasiuntė N.Bashkirovas (35:27, rez. perd. M.Tokarevas).

Trečiajame kėlinyje į jungtinės komandos vartus stojo Domas Makarevičius, tačiau netrukus ir jam teko nemaloni procedūra traukti ritulį iš savo vartų. Mažumoje trečiąjį rungtynių įvartį pelnė N.Bashkirovas (43:35, rez. perd. M.Tokarevas).

Įsismaginusių „Baltų Ainių“ sustabdyti jų oponentams rungtynių pabaigoje taip ir nepavyko. Per likusią mačo dalį kauniečiai pelnė dar penkis įvarčius. Savo ketvirtuosius rungtynių įvarčius pelnė dar vieną daugumą realizavęs N.Bashkirovas (49:01, rez. perd. E.Gutauskas, M.Tokarevas) ir D.Shafeevas (51:14, rez. perd. N. Svarjovs), o taip pat tiksliai atakavo daugumą realizavęs Dovydas Žiūkas (47:59, rez. perd. D.Shafeevas, T.Fediakinas) ir lygiomis sudėtimis pasižymėję M.Tokarevas (51:39, rez. perd. N.Bashkirovas, Paulius Grybauskas) bei Paulius Grybauskas (53:39, rez. perd. T.Fediakinas, E.Gutauskas).

Trečiąjį „Energijos Hockey – HC Klaipėdos“ įvartį pelnė Kipras Grabliauskas (44:30, rez. perd. Ilja Michalevičius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius