-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 07

Broliai Maciai ant savo rankų įamžino ir Šarūno Marčiulionio parašą „Š.M.13“

Ne vieną tatuiruotę su garsiausių Lietuvos krepšininkų atvaizdais ant savo kūno turintys broliai Normundas ir Nauris Maciai po trečiadienio susitikimo su Šarūnu Marčiulioniu piešinių skaičių padidino dar vienu. Tiesa, ne atvaizdu, o parašu – skandalingieji Lietuvos piliečiai ir aistringi krepšinio sirgaliai broliai Maciai ant savo rankų riešų trečiadienį vakare išsitatuiravo Š.Marčiulionio parašą „Š.M.13“.
Broliai Normundas ir Nauris Maciai susitiko su Šarūno Marčiulioniu ir dabar turi tatuiruotes su jo parašu
Broliai Normundas ir Nauris Maciai susitiko su Šarūnu Marčiulioniu ir dabar turi tatuiruotes su jo parašu / Pauliaus Peleckio nuotr.

„Labai seniai norėjome susitikti su Šarūnu. Specialiai Amerikoje nusipirkome ir atsisiuntėme jo NBA marškinėlius, kad garsus Lietuvos krepšininkas pasirašytų ant jų, gavome jo nuotraukų“, – pasakojo Nauris Macius.

Nors su buvusiu vienu iš garsiausių Lietuvos krepšininkų broliai dažnai susiskambindavo ir dalindavosi mintimis SMS žinutėmis, trečiadienį broliai vis tiek jaudinosi – juk teks pabendrauti su Lietuvos krepšinio istorija.

Per draugišką susitikimą sostinės „Sports&Legends“ bare broliai Lietuvos krepšinio legendos Š.Marčiulionio netikėtai paprašė pasirašyti ant riešų, sakydami, kad jo parašai virs tatuiruotėmis.

„Šarūnas pasakė – gerai... Jis visada mus palaikė morališkai, visada surasdavo žodžių mus paguosti, jei nesisekdavo Lietuvos rinktinei. Net ir Slovėnijoje, po Europos čempionato finalo, atsiuntė mums žinutę – „gaila, bet nereikia nusiminti“. Taigi... Ir pasirašė mums. O jau tada mes patys nuvarėme į tatuiruočių saloną ir įamžinome jo parašą“, – sakė Nauris Macius.

Dabar ant dviejų brolių kūnų yra beveik visa Lietuvos ir pasaulio krepšinio istorija: puikuojasi brolių Darjušo ir Kšištofo Lavrinovičių, Šarūno Jasikevičiaus, Arvydo Sabonio, Felikso Kriaučiūno atvaizdai, čempionatų logotipai, Barselonos žaidynių mūsų rinktinės talismanas – „linksmieji griaučiai“.

„Dabar turime ant savo kūnų Arvydo Sabonio, Jono Valančiūno ir Šarūno Jasikevičiaus parašus. Tikimės, kad mus pasiseks susitikti su Modestu Paulausku ir Vladu Garastu. Norime, kad jų parašai taip pat būtų įamžinti ant mūsų kūnų“, – sakė Lietuvos pilietybę šių metų vasario 1-ąją priėmę broliai Maciai.

Garsiais ir žinomais, keikiamais ir palaikomais, nekenčiamais ir garbinamais broliai Maciai tapo po konflikto su Madrido „Real“ ekipos ir Ispanijos rinktinės žaidėju Rudy Fernandezu.

Pavasarį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai savo namų arenoje žaidė su „Real“ klubu ir pralaimėjo po pratęsimo – po mačo tarp brolių ir R.Fernandezo įvyko konfliktas, po kurio Maciai atsidūrė areštinėje, o Eurolyga „Žalgiriui“ skyrė 25 tūkst. eurų baudą bei visam gyvenimui uždraudė broliams lankytis jų rengiamų turnyrų varžybose.

„Mes jau atsiprašėme šimtus kartų ir dar galėtume tą padaryti. Tačiau tai turėčiau daryti tik aš, nes Normundas apskritai visoje šioje istorijoje yra savotiška auka – jį pripynė prie šios istorijos, nors jis nieko nedarė. Mes turime visą vaizdo medžiagą, kurioje matosi, kad konfliktas rutuliojosi ne taip, kaip jį „piešia“ ispanų pusė. Mes dar kovojame ir siekiame, kad tiesa būtų atskleista. Bandome prisibelsti iki Eurolygos ir kitų institucijų. O jums neatrodo keista, kad Lietuvos teismas neranda jokių nusikaltimo požymių ir teisėsauga net nenagrinėja šio incidento, o Eurolyga mus diskvalifikuoja visam gyvenimui?“ – dėstė N.Macius.

Jis pasidžiaugė, kad jokių sankcijų nesiėmė bent jau VTB Jungtinė lyga ir LKL, tad į šias krepšinio varžybas broliai gali ramiai vaikščioti.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius