Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 30

Įspūdingiausios akimirkos iš pasaulio futbolo kamuolio virtuozų čempionato

Mažiau nei prieš dvi savaites Malaizijoje įvyko pirmasis oficialius pasaulio futbolo kamuolio virtuozų čempionatas, kuriame dar kartą apie savo priminė britai.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Youtube.com stopkadras
Temos: 1 Įvartis

Prieš trejus metus geriausiojo karūną pasisavino Johnas Farnworthas, kuris savo sugebėjimus pademonstravo ir 2009-ų metų projekte „Didžiosios Britanijos talentai“. Tačiau galima teigti, kad jis kamuolio virtuozu pasaulio čempionate tapo neoficialiai, kadangi tai buvo repeticija prieš prasidedant tikroms ateities kamuolio virtuozų kovoms.

Šiemet vykęs įspūdingas renginys buvo įvardintas pirmuoju laisvojo stiliaus kamuolio virtuozų čempionatu. Jame labiausiai žiuri nustebino J.Farnwortho tautietis, 19-metis Andrew Hendersonas, finale įveikęs prancūzą Gautierą Fayolle‘ą.

„Tai buvo pati didžiausia patirtis mano gyvenime. Šiam momentui paaukojau daug laiko ir dar daugiau sunkaus darbo. Galbūt todėl ir nugalėjau“, – teigė pasaulio čempionas A.Hendersonas.

Šį renginį tiesiogiai iš „Astro Arenos“ transliavusi Malaizijos televizija sulaukė nemažai pelno, kadangi jį stebėjo daugiau nei 12 milijonų žmonių Pietryčių Azijoje.

2011-ų metų finalo dvikova tarp A.Hendersono ir G.Fayolle‘o:

2011-ų metų virtuozų pasaulio čempionato apžvalga:

VIDEO: Freestyle Football: WFFC KL Highlights 2011

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius