-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 03 06

Kovos menų žvaigždė Aleksandras Jemeljanenka kaltinamas sumušęs ir išprievartavęs namų tvarkytoją

Rusijos mišrių kovos menų žvaigždė, kovinio sambo pasaulio čempionas Aleksandras Jemeljanenka vėl įsivėlė į sekso skandalą. 2013 metais sportininkas kaltinimų išprievartavimu atsikratė sumokėjęs solidžią sumą, bet dabar pinigų gali neužtekti – kovotojas kaltinamas ne tik išprievartavęs jo namų tvarkyti atėjusią moterį, bet ir ją žiauriai sumušęs.
Aleksandras Jemeljanenka
Aleksandras Jemeljanenka / sport-xl.org nuotr.

Bulvarinis portalas „LifeNews“ praneša, kad 26 metų Polina S. apkaltino sportininką ją sumušus ir išprievartavus. Moteris teigia buvusi išniekinta A.Jemeljanenkos bute, kurio buvo atėjusi tvarkyti. Tačiau netrukus ji persigalvojo ir pareiškė norinti atsiimti savo pareiškimą apie nusikaltimą.

Tačiau tyrėjai kol kas neskuba nutraukti bylos. Jie įspėjo Poliną, jog jei ji atsiims savo pareiškimą, jai pačiai gresia byla dėl melagingų kaltinimų.

Polina S. pareiškimą apie išprievartavimą parašė po to, kai į policiją kreipėsi medikai, pas kuriuos buvo atvežta nukentėjusioji. Medikai nustatė, kad ji patyrė seksualinę prievartą ir buvo sumušta.

Pagal pirminę versiją Polina S. dirba pardavėja, o jos draugė tvarkė A.Jemeljanenkos butą. Pirmadienį draugė paprašė Polinos S. ją pakeisti. Moteris sutiko.

Mirtinai išsigandusi Polina sutiko lošti kortomis iš nusirenginėjimo. Kovotojui tik žaidimo neužteko – jis išprievartavo Poliną.

Nukentėjusioji policininkams pasakojo, kad iš pradžių ji sutvarkė namus ir pradėjo plauti indus. Tuo metu prie jos priėjo A.Jemeljanenka ir pasiūlė jai pailsėti, išgerti kavos. Vėliau, pasak moters, sportininkas ėmė jai siūlyti sulošti kortomis. Kai ji atsisakė, čempionas, nuo kurio smūgių krenta stipriausi pasaulio vyrai, trenkė jai į galvą. Mirtinai išsigandusi Polina sutiko lošti kortomis iš nusirenginėjimo, rašo laikraštis „Trud“. Kovotojui tik žaidimo neužteko – jis išprievartavo Poliną.

Iš A.Jemeljanenkos buto moteris ištrūko tik vakare be dokumentų. Sportininkas iš jos atėmė pasą. Jis žadėjo pasą atiduoti, jei Polina ateis ir kitą dieną.

A.Jemeljanenka atsisakė atsakyti į tyrėjų klausimus. Jis pareiškė, kad neprisimena vakaro detalių, nes buvo girtas kaip pėdas. Tiesa, jis tikino, jogė gėrė drauge su Polina.


Pastaruoju metu A.Jemeljanenka jau antrą kartą kaltinamas seksualiniais nusikaltimais. 2013 m. rugpjūčio 2 d., per savo 32-ąjį gimtadienį, kovotojas irgi buvo priverstas aiškintis Maskvos policijai.

Tuomet 23 metų studentė Margarita tvirtino, kad A.Jemeljanenka ją ir jos draugę parą jėga laikė nuomojamame bute. Margarita tvirtino, kad sportininkas jas išprievartavo. Tačiau jau po kelių dienų nukentėjusioji atsiėmė pareiškimą. Kovotojas tikino tapęs prostitutės šantažo auka. Jis jai sumokėjo 40 tūkst. rublių (apie 4 tūkst. litų).

A.Jemeljanenka yra vienas tituluočiausių Rusijos sportininkų. Jis yra daugkartinis Rusijos, Europos ir pasaulio kovinio sambo čempionas, viena ryškiausių pasaulio mišrių kovų menų žvaigždžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius