Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 31

„Leicester City“ trenerio sūnus su draugais Bankoke filmavo savo orgijas

„Leicester City“ futbolo klubas surengė specialų turą į Tailandą, kad komanda galėtų geriau pažinti savo savininkų milijardierių šalį, tačiau vizitas tapo skandalu. Klubo futbolininkai išplatino orgijos vaizdo įrašą, kuriame rasistiškai užgaulioja tailandietes.
Tomas Hopperis ir Adamas Smithas
Tomas Hopperis ir Adamas Smithas

Klubo trenerio Nigelio Pearsono sūnus Jamesas, Tomas Hopperis ir Adamas Smithas nufilmavo ir su draugais pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame vaikinai nuogi lovoje užgaulioja vietines merginas.

Vichai ir ­Aiyawattas Srivaddhanaprabha yra Tailando verslininkai, kurie į Anglijos klubą jau penkerius metus investuoja didžiulius pinigus. Ši kelionė turėjo suvienyti šiuos ryšius.

Komanda taip pat turi sutartį su Tailando turizmo agentūra, tačiau, manoma, kad po rasistinių merginų užgauliojimų, klubas gali netekti šios organizacijos paramos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius