Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 04

NCAA: pratęsimą galėjęs išplėšti tritaškis nebuvo įskaitytas, nors du laikrodžiai rodė skirtingą laiką

Viskonsino krepšininkai pasileido į aikštelės vidurį ir puolė džiūgauti, kai Ryanas Evansas pataikė tolimą metimą, atrodė, išplėšusį dar vieną pratęsimą – jau antrąjį rungtynėse su Mičigano universiteto komanda.
Paskutinis metimas
Paskutinis metimas / Youtube.com stopkadras

Vis dėlto netrukus Viskonsino žaidėjų veidai pasikeitė, mat pasitarę teisėjai nusprendė neįskaityti metimo. Rungtynes 63:60 po pratęsimo laimėjo Mičiganas.

Situacija išties kebli ir neįprasta. Laiką, likusį iki rungtynių pabaigos, fiksavę laikrodžiai rodė skirtingai, ir tai aiškiai matyti vaizdo pakartojime.

Pagal švieslentės laikrodį R.Evanso metimas buvo atliktas laiku, tačiau virš krepšinio lentos pritaisytas ir atakai skirtą laiką rodantis laikrodis tuomet jau buvo paskelbęs rungtynių pabaigą.

„Pagal taisykles, mes turime vadovautis laikrodžiu, esančiu virš krepšinio lentos. Pažiūrėję pakartojimą įsitikinome, kad jis rodė nulius, kai kamuolys dar buvo Viskonsino komandos žaidėjo rankose. Kodėl švieslentėje buvo rodomas kitoks laikas, aš pasakyti negaliu. Galbūt tai kažkoks elektroninis gedimas, kažkokia perdavimo klaida ar panašiai“, – teigė rungtynių arbitras Patas Driscollas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius