Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 22

Nuogalių sporto šakų paletę papildė ir „nuogalių stalo tenisas“

Didžiosios Britanijos sostinės Londono „Bounce“ prestižiniame klube praėjusią savaitę buvo surengtas pirmasis „nuogalių stalo teniso čempionatas“. Nors į varžybas buvo kviečiami visi norintys išbandyti save prie teniso stalo, vis dėlto, pirmam nuogalių čempionatui buvo pakviesti ne profesionalūs sportininkai ar mėgėjai, o modeliai.
Nuogalių sporto varžybos – ne naujiena
Nuogalių sporto varžybos – ne naujiena / Barcroft

Kaip teigė organizatoriai, toks „nuogalių stalo teniso čempionatas“ bus kasmetinis ir kitais metais bus laukiami ir sportininkai. Be to, „Bounce“ klube varžybas surengę organizatoriai tikino, kad šiuo čempionatu jie prisideda prie olimpinės sporto šakos – stalo teniso – populiarinimo.

Jokių duomenų, kas nugalėjo šiose nuogalių stalo teniso varžybose, nepateikiama.

Nuogalių čempionatai ar varžybos – ne naujiena. 15min.lt pateikia nuotraukas iš nuogalių regbio, nusileidimo su rogutėmis, futbolo, bėgimo su kliūtimis ar dviračių varžybų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius