Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 19

Shaquille'as O'Nealas netrukus išleis savo vardo degtinę

Vienas geriausių visų laikų NBA „centrų“ Shaquille'as O'Nealas kitų metų pradžioje žada į prekybą išleisti savo vardo degtinę.
Shaquille'as O'Nealas
Shaquille'as O'Nealas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gėrimas vadinsis „Luv Shaq“ (Mylėk Shaqą) ir bus kokosų skonio, o ant jo etiketės puikuosis 216 cm ūgio ir apie 150 kg svorio krepšininko nuotrauka, kurioje milžinas bus užsidėjęs angelo sparnus.

Pranešama, kad degtinė bus pakankamai sveika, jei tik toks gali būti alkoholis. Ji bus gaminama nenaudojant cukraus ir gliuteino, tad ją galės gerti sportininkai, praneša „New York Post“.

„Devotion Vodka“ įmonės, kuri gamins S.O'Nealo degtinę, prezidentas Drew Adelmanas žadėjo, kad Shaqo degtinė JAV varžysis su žinomo reperio Seano Combso (žinomo kaip Puff Daddy, Diddy ir P.Diddy) degtine „Sean “Diddy” Combs’ Ciroc“.

JAV be šių alkoholinių gėrimų taip pat pardavinėjamas rokerio Marilyno Mansono vardo absentas, aktoriaus Dano Aykroydo vardo degtinė „Crystal Head Vodka“ ir pornografinių filmų aktoriaus Rono Jeremy romas „Ron de Jeremy („THE adult rum“)“.

Karjerą NBA lygoje prieš metus bagęs vidurio puolėjas taip pat yra išleidęs keturis repo muzikos albumus, kurių vienas – „Shaq Diesel“ – tapo platininiu. Be to, S.O'Nealas yra vaidinęs ne viename kino filme ir pasirodęs dviejuose savo vardo TV realybės šou projektuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius