Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 29

Šiurkšti klaida, vos nekainavusi pergalės „Heat“: arbitras neįskaitė LeBrono Jameso dėjimo

Šiąnakt vykusios NBA rungtynės tarp Šarlotės „Bobcats“ ir Majamio „Heat“ klostėsi itin atkakliai ir permainingai, o jas vos taško skirtumu 96:95 laimėjo NBA vicečempionai. Ketvirtajame kėlinyje mačo teisėjas padarė šiurkščią klaidą, kuri vos nekainavo pergalės „Heat“ ekipai.
LeBrono Jameso dėjimas
LeBrono Jameso dėjimas / Youtube.com stop kadras

Rezultatyviausias susitikimo žaidėjas LeBronas Jamesas tik skėsčiojo rankomis, kai jo dėjimas buvo neįskaitytas, o tai reiškia, kad neįskaityti ir du taškai į „Heat“ sąskaitą.

Ketvirtojo kėlinio viduryje rezultatu 82:80 pirmavę Majamio krepšininkai rengė ataką, kurią galingu dėjimu užbaigė L.Jamesas. Tiesa, kamuolys atsitrenkė varžovui į galvą ir iššoko iš krepšio. Teisėjas nepamatė, kad kamuolys jau buvo krepšyje, neįskaitė taškų ir „Heat“ turėjo skubėti į gynybą.

Protestuodami prieš teisėjo sprendimą, svečiai praleido du taškus į savo krepšį, taigi arbitro klaida jiems kainavo keturis taškus.

Visgi „Heat“ laimėjo šias rungtynes ir pratęsė pergalių seriją iki trijų. Po susitikimo, L.Jamesas žurnalistams teigė, kad vėl pajuto malonumą žaisdamas krepšinį.

„Šiuo metu jaučiuosi puikiai – tiesą pasakius taip gerai nesijaučiau jau ilgą laiką. Ir vėl pradedu jausti malonumą žaisdamas krepšinį, atakuodamas krepšį bei provokuodamas pražangas. Vis tik norėdami išlaikyti pergalių seriją, privalome geriau žaisti gynyboje“, – tikino 35 taškus pergalingose rungtynėse surinkęs L.Jamesas.

VIDEO: LeBron's Missed Dunk?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius