Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 25

Tik Rusijoje boksuotis panoręs aktorius Mickey Rourke: „Putinas – puikus vyrukas“

Žinomas Holivudo aktorius Mickey Rourke pamėgo Rusiją, kurioje jis jaučiasi kuo puikiausiai. Aktorius ne tik reklamuoja ir garbina Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną, bet ir šioje šalyje rengiasi tęsti boksininko karjerą. 62-ejų M.Rourke profesionaliame ringe yra kovojęs 8 kartus – iškovojo 6 pergales ir patyrė 2 pralaimėjimus. Lapkričio 28 dieną JAV aktorius Maskvoje boksuosis su tautiečiu Elliotu Seymuru, kurio pergalių sąrašas tikrai neįspūdingas: vos vienas laimėjimas per 10 kovų.
Aktorius Mickey Rourke Maskvoje garbino Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną
Aktorius Mickey Rourke Maskvoje garbino Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rusija

Prisjunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Aš tikrai negalvoju apie varžovą ir jo turimas pergales. Ringe nesiboksavau jau ne vienerius metus, todėl mano mintys tik apie save – ar sugebėsiu, ar mano fizinis pasirengimas nebus blogas, ar baigsiu varžybas“, – Maskvoje kalbėjo M.Rourke, kuris karjeros pradžioje išgarsėjo erotiniame Holivudo filme „Devynios su puse savaitės“.

Neužmiršo M.Rouke ir pašlovinti Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną.

„Kai pastarąjį kartą buvau Maskvoje, susitikau su Vladimiru Putinu. Jis man patiko kaip žmogus. Jis puikus vyrukas. Būtent todėl aš nusipirkai šį kartą marškinėlius su jo atvaizdu“, – aiškino buvusi kadaise Holivudo žvaigždė.

Lapkričio 28-ąją Maskvoje vyks ne tik M.Rourke kova – į ringą žengs ir pirmojo pusiau sunkaus svorio kategorijos pasaulio čempionas Ruslanas Provodnikovas bei Europos čempionas pusiau sunkaus svorio kategorijoje pagal EBU versiją Rachimas Čakijevas.

M.Rourke žada dar tris kartus žengti į ringą – ir visus juos būdamas Rusijoje.

„Koks mano honoraras už kiekvieną kovą? Aš boksuojuosi ne dėl pinigų. Bet vieną sakau – visi mačai vyks Rusijoje“, – aiškino 62 metų amerikietis.

VIDEO: M.Rourke kova bokso ringe

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius