Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 12

Visiškų idiotų lažybos: nupjauta ausis už pralaimėjimą rankų lenkimo varžybose

Po stačiatikių Kalėdų į Kemerovo stities Gurjevo miesto ligoninę buvo atvežti du keistai sužaloti vyrai. Vienam buvo nupjauta kairė ausis, o kitam – pusė toks pačios pusės ausies. Apie sužalojimus medikai pranešė policijai , o ši išsiaiškino, kad beausiai yra rankų lenkimo sporto atstovai, kurie patys save susižalojo. Chirurgai vyrams ausis prisiuvo.
Peilis
Peilis / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 Ausis

Kaip rašo rusų spauda, du rankų lenkimo entuziastai sausio 8-ąją šventė Kalėdas ir, padauginę alkoholio, nutarė išsiaiškinti, kas yra stipresnis rankų lenkimo varžybose. Mat vienas iš jų yra Kemerovo srities rankų lenkimo čempionato prizininkas, o kitas – tarptautinių varžybų dalyvis.

Jie nutarė varžytis iš ...ausų. Pralaimėjęs privalėjo nusipjauti ausį.

Įkaušę vyrai po pirmosios kovos susipyko, mat pralaimėjęs vyriškis aiškino, jog buvo nugalėtas ne pagal Tarptautinės Armwrestling federacijos nustatytas taisykles. Per antrąjį bandymą geriau sekėsi prieš tai nusileidusiam vyriškiui. „Sportininkai“ sutarė, jog privalo laikytis lažybų sutarties bei privalo nusipjauti po ausį.

Pirmasis peiliu ausį nusirėžė visą, o antrasis – pusę. Tuomet nuo skausmo išsiblaivę vyrai iškvietė greitąją medicininę pagalbą.

Teigiama, kad Kemerovo srities policijos pareigūnai dar tikrina faktus ir spręs, ar pradėti bylą dėl įvykio.

„Greičiausiai, tai bus vertinama kaip savęs žalojimas ir jokių teisinių pasekmių jiems nebus taikoma. Liks tik randai“, – aiškino vienas Kemerovo srities policijos pareigūnų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius