Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 26

Tomo T. blogas: Brolis ir Messina juokauja rusiškai (video)

Darjušas Lavrinovičius dar netapo didžiausiu Madrido „Real“ komandos juokdariu. Tačiau ne todėl, kad puolėjui trūktų humoro jausmo, paprasčiausiai, lietuvis dar nelabai rišliai kalba ispaniškai. Todėl, anot komandos vyriausiojo trenerio italo Ettore Messinos, tarpusavyje jie juokauja rusiškai.
D.Lavrinovičius vėl buvo nesustabdomas
D.Lavrinovičius dar tik mokosi ispanų kalbos / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Ne, kol kas Darjušas dar labai daug nepokštauja. Jis dar tik mokosi ispanų kalbos. Tačiau kartais tarpusavyje mes juokaujame rusiškai, nes abu šiek tiek suprantame šią kalbą. Ypač blogus žodžius“, - juokėsi krepšinio profesoriumi pravardžiuojamas strategas.

Jis nestokojo geros nuotaikos prieš ketvirtadienio vakarą Madride įvyksiančią Eurolygos D grupės dvikovą su Milano „Armani Jeans“ krepšininkais. Tiesa, lengvo mūšio jis nesitikėjo.

„Laukia labai įdomios varžybos. Esame geros nuotaikos, todėl šią nuotaiką norėtume išlaikyti. Kai kuriose pozicijose „Armani Jeans“ yra tiesiog fiziškai stipresnė. Ypač lengvojo krašto puolėjo, kurioje rungtyniauja Jonas Mačiulis. Jis yra neginčijamai stipresnis už mūsų šios pozicijos žaidėjus. Turėsime tai kompensuoti greičiu ir aktyvumu“, - pasakojo E.Messina.

Rungtynėse tarp „Real“ ir „Armani Jeans“ aikštelėje gali susigrumti net keturi Lietuvos krepšininkai. Mat abi ekipos savo gretose turi po du lietuvius. „Real“ žaidžia D.Lavrinovičius ir Rimantas Kaukėnas, o „Armani Jeans“ - J.Mačiulis ir Marijonas Petravičius.

Tiesa, pastarasis dėl traumos gali praleisti susitikimą ir tai, anot D.Lavrinovičiaus, gali tapti lemiamu faktoriumi.

„Rungtynes laimės tie, kurių gretose žais daugiau lietuvių“, - neabejojo kaip ir visada geros nuotaikos nestokojęs brolis.

VIDEO: Lavrinovičius, Messina ir Kaukėnas prieš kovą su Armani Jeans

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius