Neringa restoranas. Justino Auškelio nuotr.

Naujųjų metų vakaras drauge su J.Jaručiu legendiniame restorane „Neringa“

Estela Stumbraitė

Šventinį stalą Stumbrų giminei ruošusi 17-metė Estela patiekė „degantį“ desertą: „Kaupiausi kelis metus“

Kalėdinis pietų stalas

Persivalgėte? Štai kas padės išvengti pasekmių ir nepriaugti svorio

Kalėdinis stalas

Kalėdinių patiekalų istorija Lietuvoje: nuo avienos iki pulardų ir kaplūnų

Vismantė Benkunskienė ir Valdas Benkunskas

Pirmosios tokios Vismantės ir Valdo Benkunskų Kalėdos: nauja tradicija ir šeimos liaupsinamas valgis

Inga Stumbrienė su šeima

I.Stumbrienės Kūčios: sumani šeimos moterų tradicija, „tėčio viktorina“ ir gudrybė dėl Kalėdų Senelio

Šeimos Kūčių stalas

Seniausias ir lietuviškiausias Kūčių patiekalas: jį valgė ir turtuoliai, ir vargšai

Kalėdaičiai

Ši Kūčių tradicija svarbi ir emigrantams, ir seniai buvusiems bažnyčioje

Kūčių stalas

Kai valgyti norisi, o gaminti – ne: kokie patiekalai ir už kiek siūlomi Kūčių vakarienei?