-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Česnakai Visos temos

Česnakai Česnakai

Česnakai yra prieskoninis augalas. Juose gausu angliavandenių, azotinių medžiagų, daug baltymų, eterinių aliejų, fitosferino, glikozido alijino, metalo druskų, mikro- ir makroelementų, riebalų, vitaminų B, C.

Aštrus česnako skonis ir kvapas, kurį sukelia eterinis aliejus, lemia česnako vartojimą kulinarijoje. Jis suteikia maistui aštrų, pikantišką ir savitą kvapą. Kad šios savybės išliktų, smulkintas česnakas į patiekalus dedamas baigiant virti.

Natūralios priemonės prakaitavimui mažinti

Smirdite? Naminės priemonės prastam kūno kvapui sumažinti

Čili troškinys

Šeimos vakarienė: širdis šildantis čili troškinys

Britų karališkoji šeima

4 maisto produktai, kurių niekada nevalgo britų karališkoji šeima

Kiaušinis

3 būdai sėkmingai išvirti kiaušinį be lukšto: nebūtinai net reikės acto

Kamamberas

Palaimos viršūnė: burnoje tirpstantis kamamberas su česnakine duonele ir slaptu ingredientu

Blogas kvapas iš burnos

Iš burnos padvelkė česnakais? Mokslininkės rado naują priemonę jam numalšinti

Žuvis su ananasais

3 receptai, kuriuose susitinka nederantys ingredientai: ar būsit drąsūs ir išbandysit?

Virta česnakinė kiaulienos šoninė

Virta česnakinė kiaulienos šoninė iš „Aurimėlio virtuvės“

Giedrė Tautkevičienė ir asociatyvi nuotr.

„TikTok“ sveikatinimosi mados – specialistai griebiasi už galvų

Užsisakykite 15min naujienlaiškius