2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Maisto gaminimas Visos temos

Naujienos ankstesnės nei 2023-09-16 9 val.
Rudens skanuoliai – varškėčiai su obuoliais. Lengvučiai ir kvapnūs!

Rudens skanuoliai – varškėčiai su obuoliais. Lengvučiai ir kvapnūs!

Išbandykite: kepta vištiena, gardinta prieskonių mišiniu „Chmeli suneli“

Išbandykite: kepta vištiena, gardinta prieskonių mišiniu „Chmeli suneli“

Kasdienis patiekalas naujai: perlinių kruopų košė su itin netikėtu padažu

Kasdienis patiekalas naujai: perlinių kruopų košė su itin netikėtu padažu

Folijoje keptos bulvės su lašeliu egzotikos: jas papildys alyvuogės

Folijoje keptos bulvės su lašeliu egzotikos: jas papildys alyvuogės

Bazilikų skonis ir aromatas žiemai: kaip gaminti ir užšaldyti pesto padažą

Bazilikų skonis ir aromatas žiemai: kaip gaminti ir užšaldyti pesto padažą

Pirmam rudens savaitgaliui – nuostabus varškės ir slyvų pyragas iš „Aurimėlio virtuvės“

Pirmam rudens savaitgaliui – nuostabus varškės ir slyvų pyragas iš „Aurimėlio virtuvės“

Skonio tobulybė – ispaniška plakta kiaušinienė su daržovėmis

Skonio tobulybė – ispaniška plakta kiaušinienė su daržovėmis

Agurkų salotos žiemai, kurioms tiks ir peraugusios daržovės. Po receptą iš Švedijos ir Lenkijos

Agurkų salotos žiemai, kurioms tiks ir peraugusios daržovės. Po receptą iš Švedijos ir Lenkijos

Jaunoji šefė Estela Stumbraitė – apie ateities planus ir autorinę laidą: dalijasi ypatingu receptu

Jaunoji šefė Estela Stumbraitė – apie ateities planus ir autorinę laidą: dalijasi ypatingu receptu

Parašykite atsiliepimą apie 15min