Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mėlynės

Visos temos
Mėlynės Mėlynės

Mėlynės – mažos, mėlynos uogos, priklausančios vaisių šeimai, kuri yra plačiai naudojama maisto gamyboje ir mityboje. Mėlynės yra ne tik skanios, bet ir naudingos dėl savo aukšto antioksidantų kiekio.

Mėlynės gali būti valgomos šviežios, bet jos taip pat naudojamos daugelyje kitų maisto produktų, tokiose patiekaluose kaip pyragai, duonos, džemai, sultys, kokteilai ir kt. 

Blynai su mėlynėmis

15 skaniausių sezoninių blynų receptų: su cukinijom, uogom, net grybais

Grikių blynai su mėlynėmis

Gardūs grikių miltų blynai su mėlynėm

Kokosiniai sausainiai su mėlynėmis

Ar jau skanavot sausainių su mėlynėm? Jų ir kokosų duetas sužavės visus

Mėlynė ant kojos

Nesmarkiai trinktelite ranką ar koją – ir mėlynė: kokias ligas tai gali išduoti?

Virtinukai su mėlynėmis

Verdame šaltanosius: 5 patarimai, kad tikrai pavyktų, ir klasikinis receptas

Mielinė pynė

Puri mielinė pynė su mėlynių uogiene ir kreminiu sūriu

Uogienė

10 saldžių atsargų receptų: verdame iš vyšnių, mėlynių, aviečių ir kitų uogų

Daržas

Sveikatos grėsmės, tykančios daržininkaujant: net ir įbrėžimas gali baigtis mirtimi

Pakelėse parduodamos miško gėrybės

Pozityvo nedaug: grybų sezonas vėluos, nenušalusios mėlynės išdžius

Užsisakykite 15min naujienlaiškius