Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2010 metų „Vakar žinių“ kalendoriuje – ir policininkė Gintarė Gurevičiūtė

Kitų metų kalendoriuje G.Gurevičiūtė įkūnys griežtą, mįslingą policininkę. „Dirbome su ja gana sudėtingomis sąlygomis“, - prisimena fotografas Raimundas Adžgauskas.
2010 metų „Vakar žinių“ kalendoriuje – ir policininkė Gintarė Gurevičiūtė
Raimundo Adžgausko nuotr. / Raimundo Adžgausko nuotr.
Naujasis 2010 metų „Vakaro žinių“ kalendorius jau spausdinamas ir po truputį atskleidžiama, kas tos laimingosios, kurioms teko išpildyti svajonę ir papuošti „Vakaro žinių“ kalendoriaus puslapius.

Norinčiųjų tai padaryti kasmet labai daug - arši konkurencija verda ne tik tarp „Olialia“ mergaičių, bet ir tarp Lietuvos žvaigždžių, kurių prodiuseriai kasmet siekia jas „įtaisyti“ į seksualiausią ir populiariausią Lietuvoje kalendorių. Garsiųjų scenos žvaigždžių Oksanos Pikul, Natalijos Zvonkės, Sonios, Godos Sabutytės bei kitų pėdomis šiais metais pasekė net kelios žinomos moterys. Apie tituluotos gražuolės Daivos Anužytės bei Klaipėdos muzikinio teatro balerinos Kristinos Tarasevičiūtės fotosesijas jau girdėjote. Paaiškėjo ir dar viena žavi gražuolė, kuri Jums kitamet padės skaičiuoti dienas - tai gerai žinoma aktyvistė Gintarė Gurevičiūtė.

Kitų metų kalendoriuje G.Gurevičiūtė įkūnys griežtą, mįslingą policininkę. „Dirbome su ja gana sudėtingomis sąlygomis, - prisimena fotografas Raimundas Adžgauskas. - Buvo vėsus vakaras, bet Gintarė ištvėrė. Ji šaunuolė - drąsiai pozavo prie daugybės žmonių. Taip jau sutapo, kad jai už nugaros vyko ispaniški šokiai...“

„Fotosesijai mes pasirinkome Vilniaus senamiesčio apžvalgos aikštelę, netoli Barbakano. Nežinojome, kad ten vyks salsos vakaras. Taigi vieni šoko, kiti žiūrėjo į Gintarę“, - pasakoja projekto vadovė Lauryna Anusevičiūtė. „Bet man patinka dėmesys, o salsos muzika tik dar labiau atpalaidavo“, - sako G.Gurevičiūtė.

„Šiuo metu „Olialia“ yra stiprus ir, ko gero, sparčiausiai besiplečiantis prekės ženklas Lietuvoje. „Olialia“ mergaitės personažas stipriai pasikeitė, šiandien tai tapę kone grožio etalonu. Labai žaviuosi visa kūrybine grupe, kuri sugebėjo to pasiekti. Be abejonės, tai be galo talentingos asmenybės, todėl sulaukusi pasiūlymo nedvejodama sutikau. Bendradarbiavimas su didžiausia leidinių grupe Lietuvoje naudingas daugeliu atžvilgių... “ - atvira buvo Gintarė.

Būsimoji kalendoriaus policininkė tikina esanti dorovinga pilietė ir dėmesinga vairuotoja, nepiktnaudžiaujanti greičio viršijimu. „Iki šiol su pareigūnais problemų nekildavo, mums pavykdavo draugiškai susitarti, tikiuosi dabar bus dar lengviau. Dėl to šį personažą ir pasirinkau“, - juokiasi Gintarė, įkūnijusi stiprią, savimi pasitikinčią ir fatališką amerikietišką policininkę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius