Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Agnė Armoškaitė-Šemberienė jau gavo dovanų

Visiškai atsitiktinai „privatu!" pavyko užfiksuoti jog renginių organizatorė, „Lietuvos šokių dešimtuko" dalyvė Agnė Šemberienė (27) jau kuris laikas važinėja naujutėlaičiu automobiliu.
Foto naujienai: Agnė Armoškaitė-Šemberienė jau gavo dovanų
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Visiškai atsitiktinai „privatu!" pavyko užfiksuoti jog renginių organizatorė, „Lietuvos šokių dešimtuko" dalyvė Agnė Šemberienė (27) jau kuris laikas važinėja naujutėlaičiu automobiliu. Tokiu pat prabangiu ir patikimu Ranger Rover, kaip Agnės, vizito metu Lietuvoje važinėjo ir Anglijos Karalienė.

Nors Agnė apie naują automobilį griežtai atsisakė pasakoti, moters draugai puse lūpų prasitarė, jog šį automobilį Agnei dvidešimt šeštojo gimtadienio proga padovanojo jos vyras, futbolininkas Deivydas Šemberas. Deivydas visada mėgo dideles ir patikimas mašinas, todėl ir žmonai išrinko tokią, kurioje ir ji, ir jo sūnus važiuodami jaustųsi saugiai. Ir pati A. Šemberienė visada jautė silpnybę džipams. Pasak moters, už tokią didelę mašiną nėra nieko saugesnio ir patikimesnio, ypač mūsų keliais žiemą.

Pastaruoju metu Deivydas vis dažniau grįžta namo, į Lietuvą. O dabar su šeima praleis beveik visą mėnesį. Nors Agnė džiaugiasi, kad Kalėdas ir Naujuosius sutiks su vyru, tačiau neslepia, kad dabar jai labai įtemptas metas - ne tik artėjantis „Lietuvos šokių dešimtuko" finalas, bet ir naujametinių renginių organizavimas.

Daugeliui atrodo, kad Agnė galėtų ramiai gyventi su Deivydu Maskvoje, tačiau pati moteris neįsivaizduoja savo gyvenimo svetimame mieste be darbo. „Ne man tai. Žinau, kad daugelis stebisi mūsų gyvenimu. Bet juk daugybė žmonių gyvena atskirai ir dėl to tragedijos nedaro. Per tiek metų pripratome prie tokio gyvenimo. Aš labai nemėgstu Maskvos. Net nežinau kas su manimi tame mieste pasidaro, bet aš ten pasikeičiu neatpažįstamai. Nemėgstu to miesto, o jis nemėgsta manęs.

Man atrodo, kol žmogus mokosi, dirba, jis auga, tobulėja ir nesijaučia senas. Manau, kad daug kas pasaulyje galėtų nedirbti. Ir tikrai aš nesu iš pirmųjų sąraše, kuri galėtų sau tą leisti. Aš neįsivaizduoju savęs kitokios. Gal ir norėčiau sulaukus keturiasdešimties išeiti į pensiją, pasigimdyti antrą, trečią, ketvirtą vaiką ir visiškai atsiduoti sau, savo šeimai, sesei, tėvams. Bet dabar, jeigu nedirbčiau, man tiesiog būtų nuobodu gyventi. Kai pradedi dirbti, kažką kurti, supranti, atrandi save ir gyvenimo prasmę", - mintimis dalinosi Agnė.

Agnė neslepia, kad nelengva gyventi ir sūnų auklėti, galima sakyti, vienai, juk jos vyras iki traumos beveik visą laiką gyvendavo Maskvoje ir tik trumpam grįždavo į Lietuvą. Tačiau tuoj pat, kaip visada žaviai šypsodamasi, priduria: „O kam dabar lengva? Ir nesvarbu - kartu gyvena, ar atskirai?" Nors Deivydas Maskvoje, pora nuolat bendrauja ir beveik visada žino vienas kito dienos planus, Agnė prasitarė, kad jie porą kartų per dieną tikrai susiskambina.

Paskutiniu metu moteris mėgaujasi gyvenimu, kiekviena diena ir jokių didelių asmeninių planų į priekį nekuria. Skaitydama kitų žmonių interviu, kuriuose jie viską žino apie savo gyvenimą, moteris šypsosi, nes, jos nuomone, viską už mus nusprendžia likimas - ir kur gyvensime, ir kas su mumis bus. „Labai smagu, kad dirbu kūrybinį darbą, jaučiuosi savo vėžėse. Smagu, kad mano šokių partneris Vadimas yra labai kantrus. Juk kartais būna, kad į repeticiją atlekiu ir pervargusi, ir tikrai ne šokiams nusiteikusi, bet jis labai kantriai viską ištveria ir mes toliau dirbame, prakaituojame. Džiaugiuosi, kad ir turėdama didelį krūvį darbe, ir mokydamasi magistrantūroje randu laiko repeticijoms. Džiaugiuosi, kad dabar nebėra laiko vakarėliams ir viskas natūraliai taip susiklostė, kad pabėgau iš man svetimų žmonių rato. Dabar atradau naujų draugų. Ir labai smagu, kad tų įdomių žmonių vis yra ir yra ir tikrai nenuobodu gyventi be vakarėlių. Tik reikia pačiam pasistengti", - mintis dėstė Agnė.

Dabar pats geriausias vakaras Agnei - namuose, su sūnumi, su šeima ir su labai artimais draugais. „Pastaruoju metu visi labai užsiėmę, todėl tikrai ne per dažniausiai matome vienas kitą. Tačiau, kai susitinkame, tikrai būna labai smagu. Noriu džiaugtis gyvenimu, dirbti, šokti ir labai laukiu artėjančių švenčių."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius