Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Zacaharevičienė (27) : antros vestuvės su tuo pačiu vyru

Visai neseniai TV laidos „Ištikimybės testas" vedėja Agnė Zacharevičienė ištekėjo antrą kartą. Tačiau vestuvės įvyko be jokių skyrybų. Kaip taip gali būti?
Foto naujienai:  Agnė Zacaharevičienė (27) : antros vestuvės su tuo pačiu vyru
Nuotraukos iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Temos: 3 TV Santuoka Vestuvės
Visai neseniai TV laidos „Ištikimybės testas" vedėja Agnė Zacharevičienė ištekėjo antrą kartą. Tačiau vestuvės įvyko be jokių skyrybų. Kaip taip gali būti? Pasirodo, Agnė, prieš penkerius metus tekėdama už savo vyro Rolando, davė žodį. Jeigu jie kartu išgyvens penkerius metus - tuoksis dar kartą.

Po penkerių bendro gyvenimo metų pora antrąsias vestuves šventė kaip pirmąsias. Atliko visas tuoktuvių apeigas, puota tęsėsi dvi dienas. Vestuves vainikavo medaus mėnuo.
Jaukioje Vilniaus senamiesčio bažnytėlėje porą dar kartą palaimino kunigas. Jaunieji dar kartą prisiekė vienas kitam amžiną meilę, o priesaikai sutvirtinti, kaip ir pridera, vienas kitam ant pirštų užmovė specialiai šiai progai sukurtus aukso žiedus. „Dabar turiu du vestuvinius žiedus, tačiau tik vieną, nepakartojamą vyrą," - džiaugėsi Agnė. Poros vestuvių ceremonijoje dalyvavo ir jų trimetis sūnelis Robertas.
Visai kaip ir prieš penkerius metus, po bažnytinės ceremonijos pora su svečiais patraukė į laivą, kur laukė vaišėmis nuklotas stalas... Po pasiplaukiojimo - linksmybės iki paryčių. Puotai pasibaigus, pora leidosi į povestuvinę kelionę. Medučiui kopinėti jaunavedžiai pasirinko šiltą ir saulėtą Siciliją. Pasak Agnės, šventę jie kūrė pirmiausia sau. Antrosios vestuvės buvo tarsi padėka vienas kitam už metus, praleistus kartu. Dėkingumo išraiška artimiesiems ir draugams, kurie dalyvavo ir jų tikrosiose vestuvėse. „Taip daug įdomiau ir romantiškiau gyventi. Bet to, žinau, kad tik patys galime praskaidrinti savo gyvenimą. Tereikia įdėti truputėlį pastangų, kad būtis nušvistų ryškesnėmis spalvomis," - po šventės šypsojosi Agnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius