-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aistė Jasaitytė: visuomet svajojau apie netyčiuką!

Aistės Jasaitytės bičiuliai tyliai šnabžda: „Taip, ji laukiasi pirmagimio!" Pati Aistė kol kas nieko nekomentuoja, tačiau kadaise prisipažino labai norinti vaikų ir tiki būsianti gera mama.
Foto naujienai: Aistė Jasaitytė: visuomet svajojau apie netyčiuką!
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Aistės Jasaitytės bičiuliai tyliai šnabžda: „Taip, ji laukiasi pirmagimio!" Pati Aistė kol kas nieko nekomentuoja, tačiau kadaise prisipažino labai norinti vaikų ir tiki būsianti gera mama.


Dosjė:


Vardas, pavardė: Aistė Jasaitytė.

Gimimo data, vieta: 1980 11 29, Vilnius. 28 m.

Šeima, kurioje gimė: mama Regina dirba masažiste, jaunesnysis brolis Simas (27) - garsus krepšininkas.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: įgijo psichologijos bakalauro ir andragogikos magistro laipsnius; 13 metų dirbo tarptautiniu modeliu; dvejus metus dirbo garsiame JAV restorane administratore; baigusi modelio karjerą, dirbo savanore Valgymo sutrikimų centre; šiuo metu vadovauja nuosavam sveikos gyvensenos kabinetui.


Jau seniai subrendau vaikams


Kai su Aiste kalbėjome prieš pusę metų, tuomet buvo įdomu sužinoti, ar kalbos, kad ją ir šokėją Romaną Čeburiaką (21) sieja ne tik draugystė, bet ir didelė meilė, nėra iš piršto laužtos. Buvusi manekenė sau davė žodį apie asmeninį gyvenimą su žurnalistais kalbėti kuo mažiau, tačiau tuo metu prasitarė: „Negaliu teigti, kad mes nesame kartu, bet viskas taip trapu... Bijau nubaidyti laimės paukštę."

Prieš porą metų vienam žurnalistui Aistė prisipažino: „Jau seniai subrendau vaikams, labai jų noriu, labai laukiu. Vaikai - didžiausias gyvenimo stebuklas." Kai Aistei priminiau šias jos svajones, mergina nusišypsojo. „Per dvejus metus niekas nepasikeitė. Beprotiškai myliu vaikus, labai jų laukiu, tikiu, kad būsiu gera mama. Užaugau tokioje šeimoje, kurioje jaučiausi ir vis dar jaučiuosi mylima, todėl ir pati svajoju apie darnią šeimą. Jei sužinočiau, kad laukiuosi netyčiuko, turbūt verkčiau iš laimės. Tapti mama - pagrindinis kiekvienos moters gyvenimo vaidmuo. Užauginti gerą, dorą žmogų yra labai didelis ir sunkus darbas",  - prieš pusmetį sakė Aistė, nors tuomet prašė tokių jos minčių kol kas neviešinti, nes nenorėjo dar vienos dėmesio bangos.


Ant podiumo paskutinį kartą?


Regis, Aistės svajonės buvo pakuždėtos Dievui į ausį. Nors mergina labai mandagiai apie jos nėštumą spėliojantiems žurnalistams atsisako komentuoti savo asmeninį gyvenimą, tačiau žinia, kad gražuolė laukiasi, jau tapo vieša paslaptis.

„Aistės tiesiai šviesiai šito neklausiau, tačiau draugų rate mes jau neabejojame, kad metų pabaigoje Aistė ant rankų sūpuos pirmagimį", - žurnalui „Privatu!" prasitarė geras merginos bičiulis.

Neseniai Aistė grįžo iš Ispanijos. Ten ji svečiavosi pas brolį - žinomą krepšininką Simą Jasaitį. O praėjusios savaitės pabaigoje modelio karjerą baigusią Aistę išvydome žygiuojančią podiumu - ji demonstravo vienos jaunos dizainerės kurtus drabužius. Tokia pat žavinga, tokia pat liekna, tik akys dar labiau spindi... Paklausta, ar jau gali apie savo džiaugsmą papasakoti visam pasauliui, Aistė tik nusišypso ir paprašo dar truputį palūkėti.


Būsimam seneliui Aistė patinka


Ar džiugią žinią savo tėvams jau pranešė Romanas, nusprendėme pasiteirauti jo tėvo Aleksandro. „Na, tokių dalykų reikėtų klausti Romano. Nežinau, ar galiu apie tai kalbėti... Ar man patinka Aistė? Taip, labai patinka", - žurnalui „Privatu!" prisipažino būsimas senelis.

Pasveikinome ir Romaną Čeburiaką, tačiau vaikinas, tik išgirdęs, kodėl jam skambiname, metė telefono ragelį sušukęs, jog šia tema nenori nieko kalbėti.

Aistės brolio žmona Vaida Jasaitienė (30) buvo atvira: „Taip, jau seniai žinau, kad Aistė laukiasi vaikelio. Žinoma, pasveikinau ir ją, ir jos draugą Romaną. Galiu pasakyti, kad labai dėl jų džiaugiuosi, nes Aistė jau seniai laukė mažylio, labai norėjo šeimos. Kartais, užėjusi į parduotuvę, vis pagalvoju nupirkti kažką gražaus jos būsimam vaikeliui, tačiau susilaikau, juk sakoma, kad kol nepraėjo pavojingas nėštumo laikotarpis, nieko dovanoti negalima. Tikiu, kad Romanas myli Aistę. Jis labai geras, rūpestingas vaikinas", - dėl brolio sesers laimės džiaugiasi Vaida.


Laima Paksienė (48): Romanas bus geras tėtis


Su buvusiu šokių partneriu Laima retai bendrauja, tačiau nepamiršta jo kasmet pasveikinti gimimo dienos proga. Tai, kad Romanas greitai taps tėčiu, Laimai Paksienei buvo didelė staigmena.

„Šito nežinojau... Reikės paskambinti ir pasiteirauti, ar tai tiesa. Galiu pasakyti, jog Romanas labai kultūringas vaikinas. Aš jam amžinai būsiu dėkinga, kad jis mane kantriai mokė šokti. Nors Romanui tik 20 metų, tačiau neabejoju, jog jis bus geras tėtis. Juk nė vienam nereikia baigti tėvelių mokyklos, kad žinotumei, kaip elgtis su vaiku. Atsimenu, kai gimė mūsų Inga, nežinojome nuo ko pradėti, net soskės neturėjome! Tačiau gyvenimas visko išmoko.

Aistės nepažįstu, bet, mano nuomone, jie vienas kitam labai tinka, net išvaizda yra kažkuo panašūs. Metų skirtumas neturėtų jų bauginti, nes visko pamatas yra meilė", - sako Laima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius