-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė Paškevičiūtė prisipažino pasiilgusi parketo ir partnerio

Aistė Paškevičiūtė prisipažįsta, kad labai pasiilgo projekto, tačiau priduria, kad grįžti ant parketo po tokios pertraukos nėra taip paprasta.
Foto naujienai: Aistė Paškevičiūtė prisipažino pasiilgusi parketo ir partnerio
TV3 nuotr. / zmones24.lt
Šeštadienį dėl žiūrovų simpatijų projekte „Šok su manimi“ vėl kovos Aistė Paškevičiūtė su savo šokių partneriu Arturu Bajor. Jie pakeis Jolantos Uspaskich ir Gintaro Svistunavičiaus porą. Aistės ir Arturo porą į projektą sugrąžino DELFI lankytojai, kurie nusprendė, kad ši pora labiau verta grįžti nei Arturo žmonos Viktorijos Engelgardt-Bajor ir baidarininko Alvydo Duonėlos pora.

Aistė Paškevičiūtė prisipažįsta, kad labai pasiilgo projekto, tačiau priduria, kad grįžti ant parketo po tokios pertraukos nėra taip paprasta.

„Darbai vyksta labai įtemptai, intensyviai ruošiamės šeštadienio vakarui. Natūralu, kad po tokios ilgos pauzės šokti sunku. Be to, truputį nerimaujame, kad į „Šok su manimi“ projektą teks grįžti iškritimo vakarą. Nepaisant visų sunkumų, aš labai noriu sugrįžti ant parketo. Pasiilgau šokių, bendros pakilios šeštadienio nuotaikos, žmonių su kuriais dirbome. Mes su Artūru labai džiaugiamės galimybe sugrįžti į projektą“ – nerimu ir džiaugsmu dalinosi A. Paškevičiūtė.

TV laidų vedėja neslėpė, kad jos įtemptas darbų grafikas dar labiau suintensyvėjo dėl grįžimo į šokių projektą, tačiau ji bando viską suderinti. Jau šį šeštadienį Arturas ir Aistė žiūrovams ruošia rumbos šokį.
Mergina, neslepia, kad pasiilgo ir savo šokių partnerio Arturo Bajor. „Žinoma, pasiilgau savo partnerio Arturo, juk nuo vasaros vidurio su juo bendravome beveik kasdien, o išėję iš projekto susitikdavome kur kas rečiau. Dabar vėl repetuojame kartu. Aišku, kartais ir pasiginčijame, bet viskas tik dėl šokių“, – aiškino Aistė.

Šį šeštadienį projekto dalyviai švęs projekto mediumą. Dešimt porų pasiekė projekto vidurį. „Ši laida bus paskutinė, kurioje dalyviai pademonstruos paskutinį šokį iš sportinių šokių programos. Tai tarsi baigiamieji abitūros egzaminai, kuriuos išlaikę jie įstos į aukštąją mokyklą ir tuomet galės visos poros galės sušokti bendrą visų porų Vienos valsą. Nuo kitos laidos poroms bus duotos temos, jie turės patys pasirinkti šokį ar net kelis iš sportinių šokių programos, kurį galėtų pritaikyti duotai temai“ – apie įpusėjusį šokių projektą pasakojo jo vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Šio šeštadienio šokiuose pasirodys net dvi naujos komisijos narės. Daugkartinė Lietuvos Lotynų Amerikos šokių čempionė Eglė Visockaitė pakeis į Olandijos čempionatą teisėjauti išvykusią Jūratę Norvaišienę. „Šok su manimi“ dalyvių pasirodymus taip pat vertins Šv. Kristoforo prizo laimėtoja aktorė Eglė Mikulionytė, turinti profesionalios balerinos išsilavinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius