-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistis Mickevičius: nustebino korida ir transvestitai

Neseniai iš devynių dienų kelionės Ispanijoje grįžo aktorius, televizijos ir radijo laidų vedėjas Aistis Mickevičius (33), geriausiai žinomas kaip pensininkas Vydas. Vyras į Lietuvą grįžo kupinas įspūdžių.
Foto naujienai: Aistis Mickevičius: nustebino korida ir transvestitai
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Neseniai iš devynių dienų kelionės Ispanijoje grįžo aktorius, televizijos ir radijo laidų vedėjas Aistis Mickevičius (33), geriausiai žinomas kaip pensininkas Vydas. Vyras į Lietuvą grįžo kupinas įspūdžių. Bene labiausiai Aisčiui įsiminė koridos sezono atidarymas. „Širdį užvaldė dvejopi jausmai. Viena vertus, labai įdomu tai stebėti, kita vertus, man buvo labai gaila jaučių“, – apie koridą kalbėjo laidų vedėjas.
Ne mažiau keistą įspūdį A. Mickevičiui paliko ir apsilankymas viename netradiciniame klube. „Kaip vėliau paaiškėjo, netikėtai su bičiulių kompanija patekome į homoseksualų klubą. Ten tuo metu vyko transvestitų programa. Buvo gana netikėta, tačiau savotiškai įdomu“, – atvirai sako pašnekovas.
Tiesa, Aistis nusijuokia, kad Ispanijoje beveik nešnekama apie kiaulių gripą. „Prieš išskrendant, mus prigąsdino dėl kiaulių gripo, o ten ispanai to nesureikšmina. Keli laikraščiai apie tai rašė, ir tiek“, – šypteli Aistis.
Per devynių dienų viešnagę daugiausia laiko A. Mickevičius praleido Madride, taip pat važiavo į šalia esančius miestelius, apsilankė keliose parodose ir susižavėjo flamenko šokėjų pasirodymais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius