Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrejus Zadneprovskis ir Laura Asadauskaitė vienas kitam ištarė „taip“

Spustelėjus pirmajam šaltukui, prie altoriaus žengė vienas garsiausių Lietuvos penkiakovininkų Andrejus Zadneprovskis (35).
Foto naujienai: Andrejus Zadneprovskis ir Laura Asadauskaitė vienas kitam ištarė „taip“
Roberto Dackaus nuotrauka / zmones24.lt

Spustelėjus pirmajam šaltukui, prie altoriaus žengė vienas garsiausių Lietuvos penkiakovininkų Andrejus Zadneprovskis (35). Sostinės Šv. Petro ir Povilo bažnyčioje amžiną meilę Andrejus prisiekė penkiakovininkei Laurai Asadauskaitei (25). Kalbama, kad pora susipažino pernai per Pekino olimpines žaidynes.

Prieš porą mėnesių vienai žurnalistei, paklausiusiai, ar Laura dar nesvajoja apie šeimą, mergina atsakė: „Kol kas rengiuosi olimpinėms varžyboms. Šeimai geriausias laikas yra apie 30-uosius gyvenimo metus. Bet taip toli aš neplanuoju", - tąsyk sakė mergina, matyt, dar nežinojusi, kad jai pasipirš gyvenimo draugas.

Laimingos poros, kuri vestuvių šventę iškėlė pramogų komplekse „Belmontas", pasveikinti atėjo ir penkiakovininkas Edvinas Krungolcas (36) su žmona Vesta (33). Andrejui tai yra antroji santuoka; iš pirmosios jis augina septynerių metų dukrą Anastaziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius