Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Mamontovas įspūdžius iš JAV įamžins filme

Dainininkas Andrius Mamontovas (41) praėjusią savaitę grįžo iš JAV, kur viešėjo daugiau nei mėnesį.
Foto naujienai: Andrius Mamontovas įspūdžius iš JAV įamžins filme
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Dainininkas Andrius Mamontovas (41) praėjusią savaitę grįžo iš JAV, kur viešėjo daugiau nei mėnesį. Pačiam Andriui didžiausią įspūdį paliko pasirodymas Čikagos klube „Park West Chicago", veikiančiame jau trisdešimt metų. Pasak atlikėjo, jame koncertus yra surengę daugybė pasaulinio garso žvaigždžių. Į šį koncertą iš anksto buvo išpirkti visi bilietai. „Man pačiam buvo keista matyti šalia šio garsaus klubo plakatą su savo pavarde ir užrašą „soldout" (lietuvių k. - „išparduota"), - prisipažįsta atlikėjas.

Muzikantas ir jo grupės muzikantai neišvengė ir nuotykių. Vyrai, vykdami į Torontą, prie pasienio prisiminė, kad neturi specialių vizų, leidžiančių koncertuoti Kanadoje. „Nusprendėme meluoti, kad važiuojame tik apžiūrėti Niagaros krioklio. Tačiau muitininkai lyg tyčia ėmė mus kratyti ir pamatę instrumentus suprato, kad važiuojame koncertuoti. Pareigūnai netgi patikrino internete, kur vyks koncertas. Mes aiškinome, kad koncertas atšauktas, nes neturime leidimų. Jie tikino, kad lietuvių namuose mes galime koncertuoti ir be tų vizų, o mes įžūliai melavome, kad koncertas atšauktas. Negi dabar imsi ir prisipažinsi, kad meluoji", - šypsodamasis pasakoja atlikėjas.

Išlydėjęs grupės muzikantus, atlikėjas dar savaitę už Atlanto atostogavo su žmona Inga. „Automobiliu iš Denverio keliavome iki Las Vegaso. Įveikėme apie 2 000 kilometrų. Lipome į Kolorado kalnus, apžiūrėjome Jutos kanjonų parką. Tačiau didžiausią įspūdį paliko Didysis kanjonas, kurio abu su Inga dar nebuvome matę. Atpasakoti to jausmo, kokį patyrėme, neįmanoma. Juolab kad tą gamtos stebuklą apžiūrinėjome vakare, šviečiant pilnačiai", - sako atlikėjas. Paskutinis kelionės taškas - Las Vegasas, kuris nei Andriui, nei jo žmonai nepatiko. „Jeigu tame mieste nukabintumei visas lemputes ir išjungtumei fontanus, tai būtų iš viso baisu. Visas miestas pilnas girtų žmonių ir lošėjų. Atrodo, kad ir pats tuoj tuoj į tą liūną įklimpsi", - įspūdžiais dalijasi atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius